Servische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC vind je de hoogwaardige Servische vlag, een prachtige horizontale driekleur in de pan-Slavische kleuren rood (boven), blauw en wit, met het wapen van Servië in het midden. Onze vlaggen zijn geschikt voor diverse toepassingen en met onze jarenlange ervaring zorgen we voor kleurechte, wind-, water- en UV-bestendige vlaggen. Door het gebruik van sterke kwalitatieve vlaggendoeken zorgen wij ervoor dat de sprekende kleuren van de vlag van Servië lang mooi blijven. Kies voor langdurig vlagplezier en bestel jouw Servië vlag bij DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende soorten Servische vlaggen?

Wij zijn dé specialist in vlaggen, bij ons vind je dus een uitgebreid assortiment hoogwaardige Servië vlaggen, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw behoeften. Onze collectie omvat diverse opties, elk met unieke eigenschappen en geschikt voor verschillende toepassingen.

Voor een stijlvolle en compacte weergave van de Servische trots is onze tafelvlag van Acetaatzijde ideaal. Met een formaat van 10 x 15 cm en voorzien van een handig lusje en koord, straalt deze vlag klasse uit en is perfect voor gebruik op bureaus, tafels of als decoratie.

Wil je wat meer opvallen? Kies dan voor onze gevelvlag van Spun-Poly. Met een formaat van 70 x 100 cm en 100 x 150 cm en uitgerust met een kopband, lusje en koord, is deze vlag geschikt voor vlaggenstokken van 2 meter en zorgt voor een indrukwekkende verschijning.

Voor een imposante weergave hebben we mastvlaggen van Spun-Poly met een formaat van 150 x 225 cm en 200 x 300 cm. Deze vlaggen zijn voorzien van een kopband en clips, geschikt voor masten van 6 of 7 meter hoog.

Vier nationale feestdagen, sportevenementen en culturele festivals met trots en bestel vandaag nog jouw Servische vlag bij DVC. Onze vlaggen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en tonen met levendige kleuren en nauwkeurige details het karakter en de identiteit van Servië.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Recycling van vlaggen: hoe werkt het?

Bij DVC staan we voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik. Daarom streven we ernaar om Servië vlaggen aan het einde van hun levensduur op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Hoewel de onderstaande lijst onze ultieme situatie vertegenwoordigt, werken we actief aan het verwezenlijken van dit doel en dragen we bij aan een duurzamere wereld! Hier zijn de stappen:

  • Vlaggen die niet meer kunnen worden gebruikt, worden zorgvuldig verzameld en gescheiden.
  • Niet-recyclebare onderdelen worden verwijderd om bruikbare materialen te isoleren.
  • De gerecyclede materialen worden op innovatieve wijze hergebruikt, bijvoorbeeld door ze te verwerken tot milieuvriendelijke tassen.
  • Het recyclen van Servië vlaggen vermindert de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan een circulaire economie.
  • Bij DVC geven we vlaggen een nieuw leven door ze om te vormen tot trendy, milieuvriendelijke tassen.

Wat is de betekenis van de kleuren in de vlag van Servië?

De vlag van Servië is een horizontale driekleur in de pan-Slavische kleuren rood (boven), blauw en wit, met in het midden het officiële wapen van Servië. Deze kleurencombinatie is afgeleid van de Russische vlag en symboliseert de erkenning en waardering voor de Russische hulp tijdens de Eerste Servische Opstand. De Servië vlag is aangenomen op 16 augustus 2004, waarbij het wapen in 2010 enigszins werd aangepast.

Het wapen op de Servische vlag toont een dubbelkoppige witte adelaar met een gouden kroon op zijn hoofd. De adelaar staat op een rood schild en heeft gouden klauwen en snavel. Boven de kop van de adelaar bevindt zich een gouden kroon met vijf puntige sterren. Het schild wordt omgeven door lauriertakken, die staan voor overwinning, en eikenbladeren, die symbool staan voor kracht.

Naast de officiële vlag heeft Servië ook een speciale oorlogsvlag ter zee, die wordt gebruikt door de Servische legereenheden op het water. Deze vlag heeft een rood veld met de gewone Servië vlag in het kanton.

Servische vlag kopen

Bij DVC ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en vakmanschap wanneer je een vlag van Servië wilt kopen. Als toonaangevende specialist in vlaggen en doeken sinds 1936 hebben we een uitgebreid assortiment landenvlaggen op voorraad, waaronder de Servië vlag.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven bij het kopen van jouw Servische vlag. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bij DVC streven we ernaar om jou de beste service, kwaliteit en snelle levering te bieden. Koop nu jouw vlag van Servië bij DVC en ervaar onze voordelen!

Veelgestelde vragen

Hoe oud is de Servische vlag?

De vlag van Servië is relatief jong en werd aangenomen op 16 augustus 2004. Deze horizontale driekleur in de pan-Slavische kleuren rood (boven), blauw en wit toont het officiële wapen van Servië.

Waar ligt Servië op de kaart?

Servië ligt in Zuidoost-Europa op het Balkan-schiereiland en wordt omringd door acht andere landen. De hoofdstad is Belgrado.