Sierra Leone vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de vlag van Sierra Leone vlag ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van Sierra Leone voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Sierra Leone kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Sierra Leoonse vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Sierra Leoonse vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van Sierra Leone kopen?

Op zoek naar een Sierra Leoonse vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Sierra Leoonse vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van Sierra Leone is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly: speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Sierra Leoonse tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Sierra Leoonse vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Sierra Leoonse vlag? Kies voor de vlag van Sierra Leone van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van Sierra Leone vlag

De vlag van Sierra Leone is een horizontale driekleur, de vlag bestaat dus uit drie liggende banen. De bovenste baan is groen, de middelste wit en de onderste baan heeft een blauwe kleur. De kleuren hebben elk een symbolische betekenis. De sprekende groene kleur staat voor de bergen, de landbouw en de natuurlijke grondstoffen. Het blauw van de vlag van Sierra Leone symboliseert de hoop dat de natuurlijke haven te Freetown aan de vrede in de wereld mee zal helpen. Het wit op de middelste baan, die de blauwe en groene baan verbindt, staat symbool voor de gerechtigheid en de eenheid.

Sierra Leone heeft naast de vlag die hierboven beschreven staat nog een andere vlag. De hierboven beschreven Sierra Leoonse vlag dient namelijk als civiele vlag, handelsvlag, dienstvlag te land en ter zee en als militaire vlag te land. Voor de militaire vlag ter zee heeft het land een andere vlag, deze vlag heeft een witte achtergrond met in de linkerbovenhoek de andere vlag van Sierra Leone geplaatst.

Sierra Leone vlag regels

Een Sierra Leone vlag als eerbetoon aan Sierra Leone hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de Sierra Leone vlag gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kun je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Sierra Leone vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.