Sierra Leone vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige en op maat gemaakte Sierra Leoonse vlaggen. Onze vlaggen zijn vervaardigd uit duurzame en weerbestendige materialen, zodat je langdurig kunt genieten van je vlag. Bij DVC kun je erop vertrouwen dat je Sierra Leone vlag met zorg en aandacht wordt gemaakt en geleverd, zodat je deze prachtige vlag met trots kunt tonen. Bestel je bij ons, dan profiteer je van snelle levering en uitstekende klantenservice.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Haal de vlag van Sierra Leone in huis bij DVC

Bij DVC begrijpen we dat vlaggen voor verschillende gelegenheden kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om het decoreren van een feestje of het tonen van solidariteit tijdens een herdenking, de Sierra Leoonse vlag is een kleurrijke optie om te overwegen.

Onze Sierra Leone vlaggen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingsopties, waaronder gevelvlaggen en mastvlaggen van Spun-Poly en tafelvlaggen van Acetaatzijde.

 • Gevelvlaggen zijn geschikt voor buiten aan de gevel van je huis of bedrijfspand.
 • Mastvlaggen zijn perfect om te hijsen in een vlaggenmast bij een evenement, festival of langs de weg.
 • Tafelvlaggen zijn ideaal voor op tafel in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens beurzen.

Onze vlaggen worden met zorg afgewerkt en gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, zodat je lang van jouw kleurrijke Sierra Leoonse vlag kunt genieten. Je kunt onze vlaggen gemakkelijk bestellen via onze configurator. Bij DVC kun je rekenen op snelle levering en uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een vlag voor een feest, herdenking of sportevenement, wij hebben de perfecte Sierra Leone vlag voor jou.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van goede kwaliteit vlaggen

Als je een vlag wilt kopen, is het belangrijk om te investeren in goede kwaliteit. Hier zijn een paar redenen waarom:

 • Duurzaamheid: vlaggen van hoge kwaliteit gaan langer mee en zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Goedkopere vlaggen neigen sneller te vervagen, scheuren of rafelen, waardoor je ze sneller moet vervangen.
 • Representativiteit: een vlag van lage kwaliteit kan afbreuk doen aan de uitstraling van bijvoorbeeld jouw bedrijf, organisatie of evenement. Een vlag van goede kwaliteit straalt professionaliteit en trots uit.
 • Veiligheid: bij het gebruik van vlaggen is veiligheid van groot belang. Vlaggen van lage kwaliteit kunnen losraken van de mast en gevaarlijke situaties veroorzaken. Een vlag van goede kwaliteit is stevig bevestigd en zal niet snel loskomen.
 • Gemak: een vlag van hoge kwaliteit is gemakkelijk te bevestigen en te hijsen. Daarnaast is het materiaal vaak licht en wappert het mooi in de wind, wat bijdraagt aan de uitstraling van jouw vlag.

Bij DVC begrijpen we het belang van goede kwaliteit vlaggen. Daarom bieden wij alleen vlaggen van hoge kwaliteit aan, die zijn gemaakt van sterke materialen en zorgvuldig zijn afgewerkt. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw vlag er goed uitziet en veilig te gebruiken is.

Wat is de betekenis van de kleuren in de Sierra Leoonse vlag?

De vlag van Sierra Leone bestaat uit drie horizontale strepen: groen, wit en blauw. Elk van deze kleuren heeft een specifieke betekenis voor het land.

 • Groen: staat voor de landbouw, natuurlijke rijkdommen en de bossen van Sierra Leone. Het symboliseert ook de hoop op een betere toekomst voor het land en zijn volk.
 • Wit: vertegenwoordigt de vrede die het land heeft bereikt na jaren van burgeroorlog en conflicten. Het staat ook voor eenheid en gerechtigheid in het land.
 • Blauw: symboliseert de Atlantische Oceaan, die de kustlijn van Sierra Leone omringt en zijn rol in de geschiedenis van het land als handelscentrum en kolonie. Het staat ook voor vrijheid en de democratie die in Sierra Leone wordt beoefend.

Samen vormen deze kleuren de vlag van Sierra Leone en weerspiegelen ze de rijke geschiedenis, cultuur en waarden van het land. Door de vlag van Sierra Leone te gebruiken en te tonen, wordt de nationale trots en identiteit van Sierra Leone benadrukt.

Sierra Leoonse vlag kopen

Bij DVC kun je gemakkelijk een vlag van Sierra Leone kopen. Wij hebben een ruim assortiment van wereldvlaggen op voorraad, waaronder de vlag van Sierra Leone.

Onze specialisten staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven over de Sierra Leoonse vlag of een andere vlag uit ons assortiment. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Met de beste service en snelle levering bij DVC kun je met trots je Sierra Leone vlag laten wapperen.

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de Sierra Leoonse vlag?

De vlag van Sierra Leone heeft drie horizontale strepen in de kleuren groen, wit en blauw. De groene kleur symboliseert de landbouw en natuurlijke rijkdommen van Sierra Leone, het wit staat voor vrede en eenheid en het blauw symboliseert de Atlantische Oceaan en de haven van Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone. De Sierra Leone vlag werd in gebruik genomen op 27 april 1961, toen Sierra Leone onafhankelijk werd van Groot-Brittannië.

Waar staat Sierra Leone bekend om?

Sierra Leone staat bekend om verschillende dingen, zoals:

 • De diamantenindustrie: Sierra Leone is rijk aan diamanten en heeft een belangrijke diamantindustrie, hoewel er in het verleden problemen zijn geweest met illegale handel in conflictdiamanten.
 • Natuurlijke schoonheid: het land heeft prachtige landschappen, waaronder tropische regenwouden, bergen, savannes en stranden. Het land heeft ook enkele prachtige nationale parken en wildreservaten, waaronder het Outamba-Kilimi National Park en het Tiwai Island Wildlife Sanctuary.
 • Burgeroorlog: helaas is Sierra Leone ook bekend vanwege de gruwelijke burgeroorlog (1991-2002) die het land heeft getroffen en waardoor duizenden mensen omkwamen of verminkt raakten.