Sint Maarten vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de Sint Maarten vlag ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van Sint Maarten voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Sint Maarten kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Sint Maarten vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Sint Maarten vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van Sint Maarten kopen?

Op zoek naar een Sint Maarten vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Sint Maarten vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van Sint Maarten is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Sint Maarten tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Sint Maarten vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Sint Maarten vlag? Kies voor de vlag van Sint Maarten van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van Sint Maarten

De vlag van Sint Maarten is een horizontale tweekleur, dit houdt in dat de vlag is opgebouwd uit twee liggende banen. De bovenste baan is rood en de onderste baan is blauw, beide banen zijn van gelijke breedte. Aan de hijszijde is een witte driehoek geplaatst, op dit vlak is een embleem weergegeven. Dit embleem is het wapen van Sint Maarten.

De kleuren van de vlag van Sint Maarten zijn afkomstig van de vlag van Nederland. Sint Maarten is namelijk een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het zuidelijk deel van Sint Maarten hoort bij Nederland, het noordelijke deel van eiland hoort bij Frankrijk onder de naam Collectivité de Saint-Martin. De naam van het zuidelijk deel van het eiland is pas in 1937 veranderd in Sint Maarten, hiervoor had het net als het Franse deel de naam Saint Martin. De kleuren van de vlag komen overeen met de Nederlandse vlag, het ontwerp van de vlag heeft echter sterke overeenkomsten met de vlag van de Filipijnen.

Vlag van Sint Maarten regels

Een vlag als eerbetoon aan Sint Maarten hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de vlag van Sint Maarten gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kan je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag van Sint Maarten kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van Sint Maarten online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier