Sloveense vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC, dé expert in vlaggen, ontdek je de prachtige Sloveense vlag. Deze vlag bestaat uit drie gelijke horizontale balken in de kleuren wit (boven), blauw en rood, met het opvallende wapenschild van Slovenië in de bovenhoek aan de hijskant. Onze hoogwaardige Slovenië vlaggen zijn perfect geschikt voor evenementen, kantoren, scholen en internationale bijeenkomsten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de ideale vlag van Slovenië die aan al jouw wensen voldoet. Bestel vandaag nog en toon met trots de kleuren van Slovenië!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Sloveense vlag voor verschillende gelegenheden

Wij bieden een prachtige Slovenië vlag die geschikt is voor diverse gelegenheden. Deze veelzijdige vlag kan op verschillende manieren worden gebruikt:

  • Feestjes en evenementen: hang de vlag als decoratie aan de muur of gebruik hem als tafelkleed om een Sloveens tintje aan jouw feestje toe te voegen.
  • Sportevenementen: moedig jouw land of team aan tijdens de Olympische Spelen of voetbalwedstrijden en laat zien dat je achter hen staat.
  • Herdenkingen en ceremonies: toon solidariteit en respect tijdens herdenkingen van belangrijke momenten uit de geschiedenis van Slovenië.

De Slovenië vlag is niet alleen een decoratief element, maar ook een symbool van trots en identiteit voor Slovenen. Met zijn heldere kleuren en unieke ontwerp vertegenwoordigt de vlag de rijke geschiedenis en cultuur van het land. Of je nu een echte Sloveen bent of gewoon de schoonheid van dit land waardeert, de Sloveense vlag is een geweldige manier om jouw liefde voor Slovenië te tonen.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe onderhoud je de vlag van Slovenië?

Het onderhouden van de Sloveense vlag is essentieel om ervoor te zorgen dat hij zijn prachtige uitstraling behoudt en lang meegaat. Hier zijn enkele tips om jouw Slovenië vlag in goede conditie te houden:

  • Controleer de vlag regelmatig op vuil en stof. Reinig hem met de hand of in een mild sopje om de kleuren fris en levendig te houden.
  • Hoewel de vlag gemaakt is om buiten te hangen, kan langdurige blootstelling aan fel zonlicht de kleuren vervagen. Haal de vlag binnen tijdens slecht weer en zorg voor voldoende schaduw.
  • Laat de vlag na het wassen voorzichtig drogen aan de lucht. Vermijd het gebruik van een wasdroger of directe hitte, omdat dit het materiaal kan beschadigen.
  • Controleer de vlag op kleine scheurtjes of losse draden en repareer deze direct om verdere schade te voorkomen.

Met deze eenvoudige onderhoudstips kun je lang genieten van jouw Slovenië vlag en blijft hij er altijd stralend uitzien, ongeacht de gelegenheid.

Ontdek de geschiedenis achter de Sloveense vlag

Ontdek de fascinerende geschiedenis achter de Slovenië vlag! De nationale vlag van Slovenië is een horizontale driekleur met gelijke balken in de kleuren wit (boven), blauw en rood. Een opvallend kenmerk is het wapenschild van Slovenië, dat zich in de bovenhoek aan de hijskant bevindt. Deze vlag werd op 27 juni 1991 officieel aangenomen toen Slovenië zijn onafhankelijkheid verklaarde.

De symboliek achter de kleuren is diepgeworteld in de geschiedenis van Slovenië. De pan-Slavische kleuren vertegenwoordigen nationale trots en verbondenheid, terwijl de volgorde van de kleuren ook de historische band met Rusland weerspiegelt. Het wapenschild toont de majestueuze Triglav, de hoogste berg van Slovenië, en symboliseert de prachtige natuur van het land met de blauwe lijnen die de Adriatische Zee en lokale rivieren vertegenwoordigen. De gele sterren bovenaan het schild komen uit het wapen van de hertogen van Celje.

Hoewel er discussies zijn geweest over het ontwerp en een mogelijke nieuwe vlag, blijft de huidige vlag een trotse vertegenwoordiging van Slovenië zijn identiteit en geschiedenis. De Slovenië vlag is een symbool van eenheid, onafhankelijkheid en culturele erfenis.

Sloveense vlag kopen

Ontdek de Sloveense vlag en haal jouw trots in huis bij DVC! Als specialist in vlaggen bieden wij hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Onze uitgebreide voorraad omvat vlaggen van over de hele wereld, waaronder die van Slovenië. Met onze snelle levering geniet je binnen twee werkdagen van jouw nieuwe vlag.

Bij DVC hechten we waarde aan Friese nuchterheid en persoonlijk advies. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228, of via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om jou te helpen bij het kopen van de perfecte vlag van Slovenië die aan al jouw wensen voldoet. Koop nu jouw vlag van Slovenië bij DVC en ervaar onze voordelen!

Veelgestelde vragen

Hoe oud is de Sloveense vlag?

De vlag van Slovenië bestaat sinds 27 juni 1991, waardoor deze ongeveer 32 jaar oud is. Na de onafhankelijkheid van Joegoslavië koos Slovenië voor een horizontale driekleur met de kleuren wit, blauw en rood. In de bovenhoek aan de hijskant bevindt zich het wapenschild van Slovenië.

Is het leven in Slovenië duur?

Het leven in Slovenië wordt als gemiddeld duur beschouwd in vergelijking met andere Europese landen. De kosten variëren afhankelijk van de regio en de levensstijl. Stedelijke gebieden en toeristische bestemmingen kunnen duurder zijn dan landelijke gebieden. Over het algemeen zijn huisvesting, voedsel en vervoer redelijk betaalbaar.