Verenigde Arabische Emiraten vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de Verenigde Arabische Emiraten vlag ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van de Verenigde Arabische Emiraten voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van de Verenigde Arabische Emiraten kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Verenigde Arabische Emiraten vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Verenigde Arabische Emiraten vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Verenigde Arabische Emiraten kopen?

Op zoek naar een Verenigde Arabische Emiraten vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Verenigde Arabische Emiraten vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van de Verenigde Arabische Emiraten is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly: speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Verenigde Arabische Emiraten tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Verenigde Arabische Emiraten vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Verenigde Arabische Emiraten vlag? Kies voor de vlag van de Verenigde Arabische Emiraten van DVC!

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten vlag

De vlag van de Verenigde Arabische Emiraten werd aangenomen op 2 december 1971, dit was de dag waarop de Verenigde Arabische Emiraten onafhankelijk werden. De vlag is een horizontale driekleur, de vlag bestaat namelijk uit drie liggende banen in verschillende kleuren. De bovenste baan is groen, de middelste baan heeft een witte kleur en onderste baan heeft de kleur zwart. Aan de linkerzijde van de vlag is een rode verticale, dus staande, baan geplaatst. De kleuren rood, groen, zwart en wit zijn de Pan-Arabische kleuren en worden veel gebruikt in vlaggen van landen rondom de Verenigde Arabische Emiraten.

De Pan-Arabische kleuren hebben een symbolische betekenis, ze staan namelijk symbool voor de Arabische eenheid. De kleuren van de Verenigde Arabische Emiraten vlag hebben ook een afzonderlijke betekenis. De groene kleur staat symbool voor de vruchtbaarheid, de kleur wit voor neutraliteit en het zwart staat voor de rijkdom aan olie. De handelsvlag van de Verenigde Arabische Emiraten is anders dan de andere vlaggen, deze is namelijk rood van kleur met in de linkerbovenhoek de staatsvlag met een witte omlijning. De emiraten die vallen onder de Verenigde Arabische Emiraten hebben allemaal een eigen vlag. De emiraten zijn Abu Dhabi, Dubai, Ras al-Khaimah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Sharjah en Fujairah. In totaal zijn er zeven emiraten, eerst was het echter de bedoeling er twee aan toe te voegen, namelijk Qatar en Bahrein. Deze overeenkomst kwam echter niet tot stand en deze landen zijn onafhankelijk gebleven.

Verenigde Arabische Emiraten vlag regels

Een Verenigde Arabische Emiraten vlag als eerbetoon aan Verenigde Arabische Emiraten hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de Verenigde Arabische Emiraten vlag gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kun je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Verenigde Arabische Emiraten vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van Verenigde Arabische Emiraten online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier