Zuid-Afrikaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC zijn we verheugd om de Zuid-Afrikaanse vlag van uitstekende kwaliteit aan te bieden. De vlag van Zuid-Afrika bestaat uit een levendig ontwerp met kleurrijke horizontale strepen en een zwarte driehoek. Als specialist in vlaggen en doeken sinds 1936 zorgen we ervoor dat je de hoogste kwaliteit en snelle levering ervaart. Haal de pracht van de Afrikaanse cultuur in huis met de Zuid-Afrika vlag van DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de afwerkingsopties voor Zuid-Afrikaanse vlaggen?

Bij DVC bieden we een breed scala aan afwerkingsopties voor onze Zuid-Afrikaanse vlag, zodat je de vlag kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en gebruik. We begrijpen het belang van maatwerk en kwaliteit. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

  • Formaten: onze vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Of je nu een tafelvlag, gevelvlag, mastvlag of bootvlag nodig hebt, bij DVC vind je altijd de juiste maat die past bij jouw toepassing.
  • Materialen: wij bieden verschillende materialen aan voor onze vlaggen, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Van het duurzame Spun-Poly vlaggendoek voor buitengebruik tot glanzend acetaatzijde voor tafelvlaggen, we hebben de juiste materialen voor elke situatie.
  • Afwerkingen: om de Zuid-Afrika vlag eenvoudig te bevestigen en een professionele uitstraling te garanderen, bieden wij verschillende afwerkingsopties aan. Denk aan afwerkingen met kopband, lusje, koord en clips voor gevel- en mastvlaggen. Daarnaast zorgen wij ook voor een stevige zoom voor extra duurzaamheid en een nette afwerking.

Bij DVC streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen en het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen we ervoor dat jouw Zuid-Afrika vlag perfect wordt afgewerkt. Bovendien kun je bij ons zelf jouw vlag samenstellen met behulp van onze online tool, zodat je de vlag volledig naar wens kunt aanpassen. Bestel vandaag nog jouw unieke Zuid-Afrika vlag bij DVC en ervaar onze snelle levering en uitstekende service.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Productieproces Zuid-Afrika vlag

Ben je benieuwd naar het productieproces van de Zuid-Afrikaanse vlag bij DVC? Bij DVC zijn we trots op ons vakmanschap en de zorgvuldige productie van onze vlaggen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, en dat zie je terug in elke vlag die we maken.

Het productieproces van onze vlaggen begint met het zorgvuldig selecteren van hoogwaardige materialen. We maken gebruik van speciaal vlaggendoek dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zodat jouw vlag lang mooi blijft wapperen. Deze materialen worden met zorg behandeld en voorbereid op het bedrukken.

Het bedrukken van de vlag gebeurt met behulp van geavanceerde druktechnieken. We maken gebruik van zowel zeefdruk als digitaal printen, afhankelijk van de specifieke eisen van het ontwerp en de gewenste kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk detail van de Zuid-Afrikaanse vlag nauwkeurig wordt weergegeven en dat de kleuren levendig en helder zijn.

Na het bedrukken volgt het nauwkeurige snijproces, waarbij de vlaggen op maat worden gesneden volgens de gewenste specificaties. We zorgen voor strakke randen en een perfecte afwerking, zodat de vlag er professioneel uitziet.

Tot slot worden de vlaggen zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en verpakt voor verzending. Bij DVC streven we ernaar om een vlag van topkwaliteit te leveren die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.

Wil je meer weten over ons productieproces en hoe wij zorgen voor hoogwaardige Zuid-Afrikaanse vlaggen? Bekijk dan onze pagina over het productieproces op onze website: Productieproces van onze vlaggen. Hier leggen we stap voor stap uit hoe we jouw vlag met zorg en vakmanschap produceren.

De betekenis van de kleuren in de vlag van Zuid-Afrika

De vlag van Zuid-Afrika is een prachtige combinatie van kleuren die elk een diepere betekenis hebben. De vlag bestaat uit zes horizontale banen in de kleuren rood, wit, blauw, groen, geel en zwart met aan de rechterkant een zwarte driehoek. Elk van deze kleuren vertegenwoordigt belangrijke aspecten van de geschiedenis, cultuur en waarden van het land.

  • Rood symboliseert het bloedvergieten dat heeft plaatsgevonden tijdens de strijd voor vrijheid en gelijkheid.
  • Wit staat voor vrede, harmonie en eenheid.
  • Blauw vertegenwoordigt de blauwe lucht die het land omringt en staat voor hoop en optimisme.
  • Groen symboliseert het vruchtbare land en de natuurlijke hulpbronnen van Zuid-Afrika.
  • Geel vertegenwoordigt de natuurlijke rijkdommen van Zuid-Afrika, zoals de zon en het goud dat in het land wordt gevonden.
  • Zwart staat voor de donkere tijden van onderdrukking en apartheid die het land heeft doorgemaakt.

Zuid-Afrikaanse vlag kopen

Bij DVC maken we van het kopen van de vlag van Zuid-Afrika een leuke en avontuurlijke ervaring! Met ons uitgebreide aanbod van wereldvlaggen is er voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat je de perfecte Zuid-Afrika vlag kunt vinden om jouw Zuid-Afrikaanse trots te tonen.

Onze specialisten staan klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bel ons op telefoonnummer 031 (0)519 228 228, start een chat of vul het contactformulier in. We zijn er om jou te helpen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kleuren zitten er in de vlag van Zuid-Afrika

De vlag van Zuid-Afrika bestaat uit zes kleuren. Deze kleuren zijn zwart, groen, geel, wit, rood en blauw. De vlag heeft een horizontale driekleurige indeling van boven naar beneden.

Hoe is de Zuid-Afrikaanse vlag ontstaan?

De Zuid-Afrika vlag is ontstaan in 1994 als symbool van de nationale eenheid na het einde van de apartheid. Het ontwerp werd gekozen uit meer dan 7.000 inzendingen en weerspiegelt de diversiteit en eenheid van het land. Frederick Brownell was de ontwerper van de vlag en won deze wedstrijd.