Nederlandse vlag ECO

Vanaf € 14,30 € 17,30 incl.btw

Ontdek de Nederlandse vlag ECO, gemaakt van duurzaam materiaal! De officiële Nederlandse vlag, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De Nederlandse vlag ECO is leverbaar in diverse formaten, geschikt voor aan de gevel of in de mast. Bestel direct online via de webshop van DVC.

Nederlandse vlag ECO bestellen

De Nederlandse vlag ECO uit de duurzame collectie van DVC, wordt gemaakt van het materiaal PET-Spun. Sterk vlaggenmateriaal, kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig én gemaakt van gerecyclede petflessen! De meest duurzame variant van de nationale vlag, verkrijgbaar voor aan de gevel en in de mast.

De kleuren van de Nederlandse vlag ECO

De Nederlandse vlag staat symbool voor de eenheid en de onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden. Het rood-wit-blauw is zowel in het land als ook op zee in gebruik. De kleuren van de vlag, rood, wit en blauw, worden ook wel helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw genoemd. Hiernaast leveren we ook een Nederlandse vlag met marine blauw ipv kobaltblauw.

Specificaties van de Nederlandse vlag ECO

De Nederlandse vlag ECO voor aan de gevel wordt uitgevoerd met kopband, lusje en koord en rondom gezoomd. Ook de variant voor in de mast wordt rondom gezoomd en voorzien van kopband en clips voor een solide bevestiging. Beide zijn gemaakt van het oersterke en duurzame doek PET-Spun.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Kleuren volgens NEN 3055-1958
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Nederlandse vlag ECO kopen bij DVC?

  • De meest duurzame variant van de Nederlandse vlag.
  • Gemaakt van het sterke PET-Spun van 100% gerecyclede petflessen.
  • Landenvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlag snel leveren.

Bestel jouw Nederlandse vlag ECO eenvoudig online bij DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via 0519 228 228, de chat of het contactformulier.