Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Nederlandse zwaaivlag, set van 50 stuks, papier

Vanaf € 4,90 € 5,93 incl.btw

Zwaai mee voor de Koning met deze prachtige nationale zwaaivlaggen! Zwaaivlaggen geven een vrolijk tintje aan evenementen en feestdagen zoals Koningsdag. De vlaggetjes zijn gemaakt van duurzaam papier (recyclebaar) en worden uitgevoerd met stokje. Met de zwaaivlaggen van Nederland geeft u extra kleur aan nationale gebeurtenissen.

Samenstellen en bestellen

Nederlandse zwaaivlaggen voor Koningsdag bestellen

Ben je op zoek naar duurzame zwaaivlaggen voor Koningsdag? Koop de zwaaivlaggen van recyclebaar papier eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd snel in huis.

Zwaaivlagen van Nederland voor jouw evenement

Rood-wit-blauwe zwaaivlaggen geven extra sfeer tijdens feest- en gedenkdagen in Nederland zoals Koningsdag en zorgen voor saamhorigheid op evenementen. De zwaaivlaggetjes, ook stadionvlaggen of supportersvlaggen genoemd, zijn tevens geschikt voor bijzondere gebeurtenissen zoals een opening, jubileum of schoolfeest. En op een bijzondere dag zoals Koningsdag mogen de vlaggetjes zeker niet ontbreken!

Materiaal van de zwaaivlaggetjes

De Nederlandse zwaaivlaggetjes worden gemaakt van papier (recyclebaar). De vlaggetjes zijn in het formaat: 11,5 x 20 cm en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Model
Rechtformaat zwaaivlag
Materiaal
Papier
Afwerking
Compleet met stokje, rondom gesneden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zwaaivlaggetjes Nederland kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle Nederlandse zwaaivlaggetjes liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren (grote aantallen op aanvraag).

Koop de zwaaivlaggen online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.