Nederlandse zwaaivlag, set van 50 stuks, papier

Vanaf € 6,60 € 7,99 incl.btw

Vier feest in Hollandse sferen met de nationale zwaaivlaggen van DVC! Ideaal om het publiek op te vrolijken tijdens Koningsdag of het WK voetbal. De vlaggetjes zijn gemaakt van duurzaam papier (recyclebaar) en worden uitgevoerd met een papieren stokje. Met de zwaaivlaggen van Nederland geef je extra kleur aan nationale gebeurtenissen. Bestel jouw set van 50 stuks eenvoudig online via de website van DVC.

Nederlandse zwaaivlaggen bestellen

Ben je op zoek naar Nederlandse zwaaivlaggen voor Koningsdag? Koop de zwaaivlaggen van recyclebaar papier eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd snel in huis.

Zwaaivlaggen van Nederland voor jouw evenement

Rood-wit-blauwe zwaaivlaggen geven extra sfeer tijdens feest- en gedenkdagen in Nederland zoals Koningsdag, wedstrijden van het Nederlands Elftal en zorgen voor saamhorigheid op evenementen. De zwaaivlaggetjes, ook stadionvlaggen of supportersvlaggen genoemd, zijn tevens geschikt voor bijzondere gebeurtenissen zoals een opening, jubileum of schoolfeest. En op een bijzondere dag zoals Koningsdag mogen de vlaggetjes zeker niet ontbreken!

Materiaal van de zwaaivlaggetjes

De Nederlandse zwaaivlaggetjes worden gemaakt van papier (recyclebaar) met een papieren stokje. De vlaggetjes hebben het formaat 11,5 x 20 cm.

Model
Rechtformaat zwaaivlag
Materiaal
Papier
Afwerking
Compleet met stokje, rondom gesneden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom Nederlandse zwaaivlaggetjes kopen bij DVC?

  • In een handomdraai breng je een ruimte of de straat in Nederlandse sferen met deze vrolijke rood-wit-blauwe zwaaivlaggetjes.
  • Alle Nederlandse zwaaivlaggetjes liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de zwaaivlaggen snel leveren. (Grote aantallen op aanvraag)

Koop de zwaaivlaggen online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.