Vlagpakket 4/5 mei

Vanaf € 25,92 € 31,36 incl.btw

De Nederlandse vlag uithangen op 4 en 5 mei? Met de speciale vlaggenset voor 4/5 mei heb je voor de herdenking en viering alles bij de hand om te vlaggen. Op 4 mei hang je de vlag halfstok met de handige Flagclips en op 5 mei hang je de vlag in top. Bestel het Nederlands vlagpakket 4/5 mei van premium kwaliteit via de webshop van DVC.

Lees meer
Profiteer van pakketvoordeel! Samenstellen en bestellen

Vlagpakket voor 4 en 5 mei bestellen

Met het vlagpakket 4/5 mei heb jij alles in huis om de Nederlandse vlag uit te hangen. Zowel op 4 en 5 mei als met andere feest- en gedenkdagen. Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en op 5 mei - Bevrijdingsdag - vieren we de vrijheid. De Nederlandse vlag staat deze dagen symbool voor respect, dankbaarheid en saamhorigheid. De set 4/5 mei bestaat uit:

  • Nederlandse vlag (100 x 150 cm)
  • Houten vlaggenstok ( 200 cm) met oranje knop
  • Aluminium houder
  • Set Flagclips, waarmee je de vlag eenvoudig halfstok hangt

Materiaal van producten in vlagpakket

Het vlagpakket 4/5 mei bestaat uit de Nederlandse vlag en bijbehorende accessoires voor aan de gevel. De vlag zelf is vervaardigd uit de beste kwaliteit doek: het polyester weefsel Spun-Poly. Een premium kwaliteit en is als afwerking rondom gezoomd. Kleurecht en wind-, weer- en UV-bestendig. Kies je liever voor een budget kwaliteit, tegen een scherpere prijs? Deze vind je in het vlagpakket OP=OP.

De bijgeleverde vlaggenstokhouder is gemaakt van sterk aluminium. Door middel van enkele schroeven bevestig je deze aan de muur. Zodra je de vlag wilt uithangen plaats je de houten vlaggenstok (200 cm), voorzien van een langhoudende witte plastic laag, in de houder. De vlaggenstok heeft een oranje kunststof knop en een bevestigingshaakje voor de Nederlandse vlag.

Door middel van de speciale set Flagclips hang je de Nederlandse vlag zeer eenvoudig halfstok op 4 mei en daarna in top op de andere vlagdata.

Vlag
Nederlandse vlag van premium kwaliteit
Pakket
Inclusief: houten vlaggenstok met plastic mantel 200 cm, oranje kunststof knop, aluminium vlaggenstokhouder 45° en 2 flagclips
Kleuren
Nederlandse vlag rood en blauw NEN 3055-1958
Montagemateriaal
geleverd exclusief montagemateriaal
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.8
6 reviews
Deel jouw ervaring
Stephanie

Goed

Helen

Gerda

precies zoals verwacht en op de site getoond, keurig verpakt, goede kwaliteit!

Jo

mooie vlag

Nancy

Mooie set

SMS-Emmen

Kwaliteitsvlagpakket, simpel en scherpgeprijst

Waarom een vlagpakket 4/5 mei kopen bij DVC?

  • Een compleet vlagpakket voor 4/5 mei, ook te gebruiken op andere vlagdata.
  • Inclusief premium Nederlandse vlag, houten vlaggenstok (kleur wit) met aluminium houder en oranje knop.
  • Geleverd met set handige flagclips om de vlag eenvoudig (halfstok) te hangen, speciaal ontwikkeld door DVC!

Bestel jouw vlagpakket 4/5 mei eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.