Vlagpakket ECO

Vanaf € 40,49 € 48,99 incl.btw

Ben je op zoek naar een compleet duurzaam vlagpakket, gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen? Hang de Nederlandse vlag ECO uit op gedenk- en feestdagen met deze ECO vlaggenset. Bestel het duurzame vlagpakket ECO van premium kwaliteit in de webshop van DVC.

Lees meer
Profiteer van pakketvoordeel! Samenstellen en bestellen

Duurzame vlaggenset bestellen

Staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel? Kies voor het vlagpakket ECO met hierin alles wat je nodig hebt om de vlag in Nederland uit te hangen volgens het vlagprotocol. Je hangt de duurzame variant van de Nederlandse vlag ECO uit op feest- en gedenkdagen. Het vlagpakket ECO bestaat uit:

  • Nederlandse vlag ECO, van gerecyclede petflessen (100 x 150 cm)
  • Aluminium vlaggenstok (200 cm) met oranje knop ECO en adapter van gerecycled materiaal
  • Aluminium houder

Materiaal van producten in het vlagpakket

Het vlagpakket ECO bevat onder andere de Nederlandse vlag, gemaakt van gerecyclede petflessen. Deze variant is gemaakt van het duurzame polyester weefsel Petflag-Spun: zeer sterk materiaal dat wind-, weer- en UV-bestendig is. Verder is de vlag rondom gezoomd en uitgevoerd met kopband, lusje en koord. Geschikt voor bevestiging aan een vlaggenstok.

De gevelhouder wordt geleverd in sterk aluminium en bevestig je door middel van schroeven aan de muur. De gevelstok is uitgevoerd in aluminium. De gevelstok wordt geleverd met een oranje kunststof ECO knop en een adapter voor op de gevelstok, gemaakt van gerecycled materiaal. Een compleet duurzame set, ontwikkeld door DVC.

Vlag
Nederlandse vlag gemaakt van PETflessen
Pakket
Inclusief: aluminium vlaggenstok 200 cm, oranje kunststof knop met adapter PP regeneraat, en aluminium vlaggenstokhouder 45°
Kleuren
Nederlandse vlag rood en blauw NEN 3055-1958
Montagemateriaal
geleverd exclusief montagemateriaal
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een duurzaam vlagpakket ECO kopen bij DVC?

  • Het meest duurzame vlagpakket dat op de markt verkrijgbaar is.
  • Inclusief een Nederlandse vlag gemaakt van 100% gerecyclede petflessen.
  • Je bent verzekerd van een compleet en duurzaam Nederlandse vlag set.

Bestel jouw duurzame vlaggenset eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.