Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Vlagpakket OP=OP

Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw

Hang de Nederlandse vlag uit op speciale gedenk- en feestdagen! De rood-wit-blauwe kleuren van ons land zorgen daarbij voor saamhorigheid. Bij DVC begrijpen we dat! En met het vlagpakket OP=OP kun je tegen een scherp tarief de vlag uithangen. Bestel het Nederlandse vlagpakket OP=OP van budget kwaliteit, nu voor slechts € 25,- via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Vlaggenset OP=OP met Nederlandse vlag bestellen

Met dit standaard vlagpakket heb jij voldoende middelen om tijdens feest- en gedenkdagen de vlag buiten te hangen. Op Koningsdag doe je dat bijvoorbeeld samen met de oranje wimpel. Voor slechts € 25,- ontvang je het budget vlagpakket, bestaande uit:

  • Nederlandse vlag (100 x 150 cm)
  • Houten vlaggenstok (200 cm) met oranje knop
  • Aluminium houder
  • Oranje wimpel

Materiaal van producten in Nederlandse vlag set

Het vlagpakket bevat de Nederlandse vlag, gemaakt van een polyester weefsel. Kleurecht en wind-, weer- en UV-bestendig. Een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een vlagpakket tegen een zeer scherpe prijs. Kies je liever voor een zwaardere kwaliteit? Dan raden wij onze premium kwaliteit Spun-Poly aan. Deze vind je in het vlagpakket 4/5 mei of het vlagpakket Luxe.

De bijgeleverde vlaggenstokhouder is gemaakt van sterk aluminium. Door middel van enkele schroeven bevestig je deze aan de muur. Zodra je de vlag wilt uithangen plaats je de houten vlaggenstok (200 cm), voorzien van een langhoudende witte plastic laag, in de houder. De vlaggenstok heeft een oranje kunststof knop en een bevestigingshaakje voor de Nederlandse vlag.

De oranje wimpel is voorzien van een houten stokje met een lusje. Heb je voorkeur voor een oranje wimpel met een luxe kwast aan het uiteinde én maak je ook graag gebruik van een set handige Flagclips? Kies dan voor ons luxe vlagpakket.

Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlagpakket OP=OP kopen bij DVC?

  • Een compleet vlagpakket, nu extra scherp geprijsd.
  • Inclusief Nederlandse vlag, vlaggenstok met houder en knop, plus oranje wimpel.
  • Snelle levertijd van onze producten.

Bestel jouw vlagpakket OP=OP eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.