Vlag stad Den Haag

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw
Op zoek naar de vlag van Den Haag? Bij DVC vind je de vlag van Den Haag in 3 verschillende formaten als gevelvlag of mastvlag. De vlag is gemaakt van een sterk vlaggendoek: zo ben je verzekerd van een lange levensduur. Bestel de vlag van Den Haag eenvoudig online via de webshop van DVC.

Vlag van Den Haag bestellen

Ben je op zoek naar een vlag van Den Haag? Koop de vlag van Den Haag eenvoudig online via de webshop van de DVC. alle stadsvlaggen hebben de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Den Haag voor jouw woning of organisatie

Breng de vlag van Den Haag goed in beeld in jouw straat. Vlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens evenementen en speciale gebeurtenissen in Den Haag.

Materiaal van de vlag Den Haag

De gevel- en mastvlaggen Den Haag worden gemaakt van het polyester breisel Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Den Haag kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Den Haag zeer snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw vlag zelf.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop jouw vlaggen van Den Haag online via de webshop van de DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier