Vlag Hasselt

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

Laat de vlag van Hasselt jouw mast versieren! De vlag van Hasselt bestaat uit een blauwe achtergrond met in het midden een rood kruis op een witte achtergrond. Alle stadsvlaggen zijn gemaakt van een sterk polyesterweefsel dat weer en wind doorstaat. Zo kunnen we een lange levensduur garanderen! De vlag is te bestellen als gevelvlag en mastvlag, Bestel de vlag van Hasselt stad gemakkelijk via de website van DVC.

Vlag Hasselt bestellen

De vlag van Hasselt koop je bij DVC, net als bijna alle andere stadsvlaggen. Niet alleen kunnen de stadsvlaggen goed tegen de Nederlandse regen, ook zijn ze Uv-bestendig en hebben ze een hoge kleurechtheid.

Het ontwerp van de vlag van Hasselt

De vlag van Hasselt is gebaseerd op het wapen van Hasselt. Het wapen is blauw met in het midden een zilveren dwarsbalk. Hierop is een rood kruis aangebracht. Het kruis is afgeleid van het wapen van het Sticht Utrecht, dat omstreeks 1252 ervoor zorgde dat Hasselt stadsrechten ontving.

Het vlagprotocol

Wanneer je meerdere wereld-, provincie-, gemeente- of stadsvlaggen naast elkaar wilt hangen, gebruik je vaak vlaggen van dezelfde afmeting. De belangrijkste vlag – in Nederland de Nederlandse vlag – krijgt altijd een ereplaats: dit is vaak in het midden. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Hasselt kopen bij DVC?

  • Bij DVC ben je verzekerd van een kleurechte vlag met een lange levensduur.
  • We maken de vlaggen in Dokkum. Zo kunnen we jouw vlaggen snel verzenden.
  • Door de productie binnenhuis ontvang jij gegarandeerd een 100% Nederlands product.

Koop de vlag van Hasselt online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.