Vlag stad Antwerpen

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

Hijs de vlag van Antwerpen in je mast! De vlag van Antwerpen bestaat uit de kleuren rood en wit en werd in 1984 officieel aangenomen. De kleuren komen van de gemeentelijke wapens. De vlag is gemaakt van Poly-Glans: een sterk vlaggendoek dat zeer geschikt is om buiten te hangen, ook met veel wind. Met de vlag van Antwerpen ben je klaar voor evenementen en andere vieringen in de stad. Bestel de vlag als gevelvlag of mastvlag.

Vlag van stad Antwerpen bestellen

Ben je op zoek naar de vlag van de stad Antwerpen? DVC heeft bijna alle vlaggen in huis, ook de vlag van Antwerpen. Alle stadsvlaggen worden gemaakt van sterk vlaggendoek: zo ben je verzekerd van een lange levensduur.

Vlag van Antwerpen voor jouw woning of organisatie

Stadsvlaggen geven extra sfeer aan steden, zo ook in Antwerpen. Hang hem op tijdens een evenement of speciale gebeurtenis, of laat de vlag van Antwerpen dagelijks jouw mast versieren. .

Het vlagprotocol

Wil je meerdere vlaggen naast elkaar hangen? Dan is het netjes om vlaggen van dezelfde afmeting te gebruiken. De belangrijkste vlag krijgt altijd ereplaats (in het midden). Bij een gemeente-, provincie- of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlag van Antwerpen kopen bij DVC?

  • We produceren alle vlaggen in Dokkum: zo heb je een 100% Nederlands product.
  • De vlag van Antwerpen kleurt jouw straat en gaat lang mee, door het sterke vlaggendoek.
  • Met al meer dan 80 jaar ervaring heeft jouw vlag de beste kleurendruk.

Koop de vlag van Antwerpen via de webshop van DVC. Heb je vragen of wil je advies? We jhelpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.