Vlag Barcelona

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

Hijs de vlag van Barcelona in je mast! De vlag van Barcelona is een combinatie tussen het kruis van Sint Joris (Saint George’s Cross) en de traditionele geel-rode strepen van de Senyera. De vlag is gemaakt om lang buiten te hangen: niet alleen is hij wind- en weerbestendig, ook is de vlag uv-bestendig.

De vlag van de stad Barcelona bestellen

Ben je op zoek naar de vlag van de stad Barcelona? DVC heeft bijna alle vlaggen in huis, ook de vlag van Barcelona. Alle stadsvlaggen worden gemaakt van sterk vlaggendoek: zo ben je verzekerd van een lange levensduur en kun je lang genieten van jouw Barcelona vlag.

Saint George’s Cross en de Senyera

Sint Joris is de beschermheilige van de Spaanse regio Catalonië. De witte achtergrond met het rode kruis werd aan hem gekoppeld toen hij patroon van Engeland werd. De Senyera wordt ook gebruikt in de vlag van Barcelona en is een van de oudste vlaggen ter wereld. Een combinatie van beide vlaggen kenmerkt de vlag van Barcelona.

Het vlagprotocol

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Barcelona kopen bij DVC?

  • De productie wordt gedaan in Dokkum: een Nederlands product met een authentieke drukmethode.
  • Door het sterke vlaggendoek heb je lang plezier van jouw vlag.
  • Met al meer dan 80 jaar ervaring kunnen we een hoge kleurechtheid van de vlag garanderen.

Koopde vlag van Barcelona online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.