Vlag Madrid

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

Versier jouw vlaggenmast met de vlag en het wapen van Madrid! De vlag is donkerrood met daarin het logo van Madrid: een beer bij een aardbeienboom. De vlag van de stad Madrid wordt gemaakt van een sterk vlaggendoek dat wind-, weer- en uv-bestendig is. Zo heb jij lang plezier van de vlag van Madrid. Bestel jouw vlag eenvoudig online!

De vlag van Madrid bestellen

De vlag van Madrid is verkrijgbaar als gevelvlag en mastvlag. Staat jouw gewenste formaat hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Alle stadsvlaggen van DVC zijn gemaakt van de beste kwaliteit: zo ben je verzekerd van een lange levensduur.

Het ontwerp van de vlag van Madrid

De vlag van Madrid bevat het stadswapen. Het wapen bevat een aardbeienboom met een beer. De aardbeienboom was ooit typerend voor de regio van Madrid en men geloofde dat hij de pest genas. De beer komt mogelijk uit de oude Romeinse naam voor Madrid: Ursalia, wat ‘Land van veren’ betekent in het Latijns. Rond de 13e eeuw leefden er veel beren in het gebied. Er zijn ook verhalen dat de boom en de beer de verdeling zouden representeren van de bomen en bossen en de dieren en vlaktes. De bomen en bossen zouden eigendom zijn van de stad en de dieren en vlaktes zouden eigendom zijn van de kerk.

Het vlagprotocol

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Madrid kopen bij DVC?

  • We produceren alle vlaggen in Dokkum: zo heb je een 100% Nederlands product.
  • De vlag van Madrid kleurt jouw straat en gaat lang mee, door het sterke vlaggendoek.
  • Met al meer dan 80 jaar ervaring heeft jouw vlag de beste kleurendruk.

Koop de vlag van Madrid online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.