Vlag Milaan

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

De vlag van Milaan is één van de stadsvlaggen die DVC verkoopt. De vlag bestaat uit een witte achtergrond met een rood kruis: het Sint Joriskruis. Deze stadsvlag is gemaakt van Poly-Glans en daarmee zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. Kleed je gevel aan of hang de vlag van Milaan in je mast! Je bestelt de vlag eenvoudig via de website van DVC.

De vlag van de stad Milaan bestellen

Ben je op zoek naar de vlag van de stad Milaan? Deze stadsvlag kun je kopen als gevelvlag of mastvlag in verschillende formaten. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het ontwerp van de vlag van Milaan

De vlag van Milaan bestaat uit een witte achtergrond met een rood kruis. Het rode kruis is het kruis van Sint Joris. Milaan is niet de enige die dit kruis als vlag heeft: ook Engeland, Londen, Georgië en de vlag van de Republiek Genua hebben het kruis in hun vlag verwerkt. Al sinds de 4e eeuw na Christus wordt dit ontwerp gebruikt voor vlaggen. Voor de vlag van Milaan is het kruis een referentie naar de invloed van de bisschop van Milaan, die in 374 tot 397 heerste: de heilige Ambrosius.

Het vlagprotocol

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Milaan kopen bij DVC?

  • Alle stadsvlaggen worden gemaakt in Dokkum: zo kunnen we jouw vlag snel leveren.
  • Door de productie binnenhuis ontvang jij gegarandeerd een 100% Nederlands product.
  • Bij DVC ben je verzekerd van een kleurechte vlag van de beste kwaliteit.

Koop de vlag van Milaan online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.