Vlag Parijs

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

De vlag van Parijs lijkt op de vlag van Frankrijk, maar dan zonder witte baan in het midden. Deze stadsvlag is gemaakt van een sterk polyesterweefsel dat weer-, wind- en uv-bestendig is. Zo garanderen wij jou een vlag met lange levensduur en heb jij lang plezier van je vlag van Parijs. Klik op samenstellen en bestellen en kies jouw gewenste formaat en het aantal dat je wilt bestellen.

Vlag van Parijs bestellen

Ben je op zoek naar de vlag van de stad Parijs? Deze stadsvlag kun je kopen als gevelvlag of mastvlag in verschillende formaten. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het ontwerp van de vlag van Parijs

De vlag van Parijs bestaat uit twee verticale banen met kleuren die afkomstig zijn van Saint Martin de Tours (Sint Maarten) en Saint Denis de Paris (Sint Denijs). Deze kleuren vormen samen met wit ook de Franse vlag. Deze kleurstelling is vastgesteld tijdens de Franse Revolutie tussen 1789 en 1799.

Het vlagprotocol

Wil je meerdere wereld-, provincie-, gemeente- of stadsvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik dan vlaggen van dezelfde afmeting. De belangrijkste vlag – in Nederland de Nederlandse vlag – krijgt altijd een ereplaats: dit is vaak in het midden. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Parijs kopen bij DVC?

  • Je ontvangt een 100% Nederlands product door onze productie in Dokkum.
  • Je bent verzekerd van een vlag met de beste kwaliteit en lange levensduur.
  • Met al meer dan 80 jaar ervaring heeft jouw vlag de beste kleurendruk.

Koop de vlag van Parijs online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.