Vuurwerk beachflag

Vanaf € 30,35 € 36,72 incl.btw

Vuurwerk te koop? Laat het zien met een vuurwerk beachflag. De vuurwerk beachflag heeft door zijn opvallende vorm een hoge attentiewaarde. Deze Beachvlag is snel op te zetten en een prachtige blikvanger in drukbezochte winkelstraten. Bestel jouw vuurwerk beachflag Event direct online via de webshop van de DVC.

Vuurwerk beachflag bestellen

Ben je op zoek naar een echte blikvanger om jouw vuurwerk verkooppunt onder de aandacht te brengen? Bestel dan de vuurwerk beachflag online via de webshop van DVC. De eventvlag is erg geschikt voor drukbezochte locaties zoals winkelstraten en industrieterreinen.

Vuurwerk beachflags voor jouw organisatie

De vuurwerk beachflag heeft een moderne vorm en is toe te passen in weer en wind. De vuurwerk beachflag is te combineren met diverse voeten voor binnen en buiten. Het doek is eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties.

Montage van de vuurwerk beachflag

De vuurwerk beachflag is gemakkelijk te verplaatsen. Snelle, eenvoudige montage en demontage.

Materiaal van de vuurwerk beachflag

De vuurwerk beachvlag van DVC wordt gemaakt van Poly-Glans, een sterk vlaggendoek dat erg geschikt is voor buiten. De vuurwerk beachflag event wordt geconfectioneerd met een zwarte tunnel uit kopband voor bevestiging van de mast en is rondom gesneden. De beachflag wordt enkelzijdig gedrukt met een doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vuurwerk beachflag kopen bij DVC?

  • Alle beachvlaggen liggen in Dokkum op voorraad of worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachvlag al binnen 2 werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vuurwerk beachvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de vuurwerk beachflag event online via de webshop van de DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.