Geboortevlag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Vier de geboorte van jouw zoon of dochter met een geboortevlag. Kies uit de leukste ontwerpen van DVC en bestel direct. Leuk als toevoeging in de tuin of als vervanging voor de traditionele ooievaar. Ook leuk om cadeau te doen. Vier de geboorte met een geboortevlag van DVC.

Samenstellen en bestellen

Geboortevlag bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag. Onze geboortevlaggen zijn geschikt voor versiering van jouw woning bij een geboorte. DVC heeft de leukste standaard ontwerpen voor geboortevlaggen in het assortiment. Koop jouw geboortevlag met de langste levensduur direct online bij DVC.

Materiaal van de geboortevlag

Deze geboortevlaggen worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De zijkanten van de vlag worden gesneden bij gevelvlagen en gezoomd bij de mastvlaggen. De geboortevlag voor een jongen of meisje wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. Naast de geboortevlag met het standaardontwerp, kan je bij DVC ook eenvoudig een vlag bestellen met eigen ontwerp.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Henny Hekkelman

goed

Waarom een geboortevlag bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De geboortevlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans en heeft een mooie uitstraling.
  • De geboortevlag wordt geproduceerd in Dokkum en is daardoor zeer snel leverbaar.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.