Airborne vlag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Hang de vlag uit ten behoeve van de slag om Arnhem. Het ontwerp bestaat uit een wit Pegasusembleem op een bruinrode achtergrond. De Airborne vlag is ontwikkeld voor de Airborne Wandeltocht in Arnhem. Deze wandeltocht is ’s werelds grootste eendaagse herdenkingswandeltocht. Vind steun en saamhorigheid met de Airborne vlag, en eerbetoon voor de militairen. Voor wandelaars en aanmoedigers.

De vlag voor de Airborne Wandeltocht kopen?

Je kunt de vlag voor de Airborne Wandeltocht eenvoudig bestellen via de website. in 2022 wordt de wandeltocht alweer voor de 75e keer gelopen! Op zaterdag 3 september kunnen wandelaars een route van 10, 15, 25 of 40 km lopen. De Airborne vlag is bedoelt als eerbetoon maar ook steun. Bestel hem als gevelvlag of als mastvlag. Hang hem dus in je mast of neem een gevelvlag mee tijdens je tocht!

Materiaal

De vlag is gemaakt van Poly-Glans: een sterk polyester breisel dat weer- en windbestendig is. Zo komen de vlag en de witte pegasus goed tot hun recht.

De Airborne Wandeltocht: de geschiedenis

De wandeltocht is een herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem in 1944. Het is een eerbetoon aan ruim 1.700 Poolse en Britse militairen. In 1947 wordt de eerste Airborne Wandeltocht georganiseerd door de Politie Sport Vereniging Renkum: de Airbornemars. Een herdenkingsmars om de mensen te eren, die in de septemberdagen van 1944 in de omgeving van Oosterbeek hebben gestreden voor de bevrijding van Nederland. Hier namen al zo’n 2.000 wandelaars aan deel! Met toestemming van de commandant van de 1e Airborne Divisie kreeg de wandeltocht de naam ‘Airborne Wandeltocht’ en mocht het Pegasus-embleem gebruikt worden. In 2016 haalde de wandeltocht een nieuw record: maar liefst 36.191 wandelaars liepen mee met de herdenkingswandeltocht.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de Airborne vlag bestellen bij DVC?

  • De Airborne vlag is speciaal ontwikkeld met het logo van de Britse 1st Airborne Division.
  • De vlag zorgt voor steun en is een eerbetoon die je mee kunt nemen tijdens de wandeltocht.
  • De vlag wordt in Dokkum geprint: haarscherp en op doek van alleen de beste kwaliteit.

Bestel de Airborne vlag via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten, of heb je nog vragen? We helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.