Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Camping + 12-landen vlag

Vanaf € 52,90 € 64,01 incl.btw

Laat jouw camping extra opvallen met prachtige campingvlaggen. Deze camping vlag rechtformaat voor aan de gevel zorgt voor extra zichtbaarheid van jouw camping en bedrijfspand. Op de vlag staan twaalf landenvlaggen en het woord camping. Effectief om de aandacht van voorbijgangers te trekken, maar ook leuk voor speciale gelegenheden. De campingvlaggen met 12 landen worden gemaakt van het sterke materiaal Poly-Glans. Koop jouw campingvlag direct online via de webshop van DVC

Samenstellen en bestellen

Campingvlag met twaalf landen bestellen

Ben je op zoek naar een campingvlag voor aan de gevel? Tegen een scherp tarief? Bestel dan de campingvlag met standaard ontwerp online via de webshop van DVC. Altijd de beste campingvlaggen met de langste levensduur.

Campingvlaggen voor jouw camping

De campingvlag met standaard ontwerp wordt vaak toegepast in de horeca. De campingvlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers. Tevens ziet jouw terrein er sfeervol uit met deze prachtige gastvrije vlag.

Materiaal van de campingvlag twaalf landen

Deze campingvlaggen voor aan de gevel worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De zijkanten van de vlag worden traditioneel gezoomd. De campingvlaggen van Poly-Glans worden eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een campingvlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans en heeft een mooie uitstraling.
  • De campingvlag ligt op voorraad in Dokkum en is daardoor leverbaar binnen 2 dagen.

Koop de campingvlag online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij u graag via de chat of het contactformulier.