Effen divers vlaggenlijn

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Deze vlaggenlijn is zeer geschikt om steden, dorpen, tuinen en huizen sfeervol aan te kleden. Ook ideaal voor een sportevenement of dorps- en stadsfeest. Een vlaggenlijn met vrolijke kleuren zorgt voor een feestelijke sfeer in jouw straat, huis of kantoor. Zorg voor extra sfeer in jouw (winkel)straat en koop de vlaggenlijn eenvoudig online bij DVC!

Vlaggenlijn punt effen divers bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn voor jouw evenement of feest? Bestel dan de effen vlaggenlijn van DVC online.

Vlaggenlijn puntformaat voor jouw bedrijf

De vlaggenlijnen met puntformaat vlaggetjes zijn ideaal voor de aankleding van winkelstraten, op beurzen, in winkels, huizen, tuinen en kantoren. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. Daarnaast is de vlaggenlijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals evenementen.

De vlaggenlijn is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Materiaal van de vlaggenlijnen effen

De vlaggenlijnen van DVC worden gemaakt van Poly-Glans of polyethyleen. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De vlaggenlijn van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig. Polyethyleen is een van de meest gebruikte kunststoffen (plastic). Het materiaal is geschikt voor binnen en buiten en heeft een glanzende uitstraling.

Materiaal
Afwerking
Rondom gesneden
Onderhoud
Poly-Glans: wasbaar op 40º met fijnwasmiddel, Polyethyleen: Schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
8.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Wim

Mooie stevige vlaggenlijn

Waarom een vlaggenlijn kopen bij de DVC?

  • Alle vlaggenlijnen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn al binnen 2 werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.

Bestel jouw vlaggenlijn direct online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.