Feestvlag voor kinderen

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Is jouw kind of familielid binnenkort jarig? Tijd voor een kinderfeestje! Kleed het feestelijk aan met de Feestvlag voor kinderen. De feestvlag wappert sierlijk aan de gevel of in de mast en is een uniek verjaardagscadeau. Bestel de feestelijke vlag eenvoudig online en zet jouw kind in het zonnetje!

Feest vlaggen bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag. Onze feest vlag is een origineel cadeau. Koop uw feest vlaggen eenvoudig online via de webshop van DVC. Vlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Feest vlaggen voor kinderen

Naast deze feest vlaggen met een standaard ontwerp, levert DVC ook vlaggen met een eigen ontwerp. Je maakt de vlag zo persoonlijk met eigen tekst en foto's.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Marijke van de Sande

grag nog meer keuze, bv Sint vlag enz...

Waarom een feest vlag bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een vlag met de mooiste kleurenprint.
  • De feest vlag wordt in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de vlag snel leveren. Met een feest vlag zorg je direct voor een feestelijke sfeer. Een super origineel cadeau!

Koop de feest vlag voor kinderen online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Of heb je een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.