Fijne Paasdagen vlag

Vanaf € 23,97 € 29,00 incl.btw

Speciaal voor de Paasdagen heeft DVC een aantal vlaggen ontwikkeld. Hang jij ook de vlag uit met Pasen? De vlag voor Pasen kan op meerdere locaties worden ingezet. Ideaal voor de retail en horeca om klanten vriendelijk welkom te heten. Gemaakt van sterk vlaggendoek! Bestel jouw vlag voor Pasen direct online bij DVC.

Online een vlag voor Pasen bestellen

Ben je op zoek naar een vlag voor de Paasdagen? Kies je favoriete ontwerp en bestel een vrolijke vlag voor de Paasdagen via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggen met de langste levensduur.

Paasdagen vlaggen voor jouw bedrijf

De Paas vlag is een vlag die vaak wordt toegepast in winkelstraten en op bedrijfslocaties. De vlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers. Je brengt met een gevelvlag een speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht.

De gevelvlaggen van DVC die worden ingezet voor eenmalige gebeurtenissen worden gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling en de zijkanten van de vlag worden gesneden. Bestel jouw vlag voor de Paasdagen direct in de webshop bij DVC.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom gesneden met kopband, lusje en koord
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlag voor Pasen kopen bij DVC?

  • Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw gevelvlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw Paasdagen vlag zelf.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Paasdagen vlag online via de webshop van DVC. Neem voor advies of vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.