Holland Kampioen gevelvlag

Vanaf € 15,29 Vanaf € 13,00 € 15,73 incl.btw

Holland Kampioensvlag voor aan de gevel Speciaal voor alle supporters in Nederland. Een kleurrijke kampioensvlag met de tekst Holland Kampioen. Deze kampioensvlag voor aan de gevel is zeer geschikt om steden, dorpen en straten sfeervol aan te kleden. Ook kun je zo het Nederlandse sportteam extra goed aanmoedigen. De kampioensvlaggen voor aan de gevel worden gemaakt van Poly-Styling. Maak jouw keuze en bestel de kampioensvlag online via de webshop van DVC. Naast de Kampioensvlaggen levert DVC ook spandoeken, supporterscapes en nog veel meer producten voor sportevenementen. Zorg voor extra oranje sfeer in jouw straat of kantoor en koop de kampioensvlag eenvoudig online!

Kampioensvlaggen bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag. Onze kampioensvlaggen zijn geschikt voor versiering van evenementen zoals het WK voetbal of de Olympische Spelen. Koop jouw kampioensvlaggen eenvoudig online via de webshop van DVC. Vlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Materiaal van de kampioensvlag rechtformaat

Deze kampioensvlaggen worden gemaakt van Poly-Styling. Poly-Styling is een sterk vlaggendoek van hoge kwaliteit: zo kunnen we een lange levensduur garanderen. De zijkanten van de vlag worden traditioneel gezoomd. De kampioensvlag van Poly-Styling wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Styling 75 gr/m² polyester breisel
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom gezoomd met kopband, lusje en koord
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kampioensvlag bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De kampioensvlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Styling en heeft een mooie uitstraling.
  • De kampioensvlag ligt op voorraad in Dokkum en is daardoor leverbaar binnen 2 dagen.

Wil je advies van onze specialisten? Of heb je een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.