Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”

Vanaf € 6,20 € 7,50 incl.btw

We zijn trots! Trots op de mensen die onze samenleving draaiende houden in tijden van de coronacrisis (COVID-19). Van zorgpersoneel, leraren en supermarktmedewerkers tot hulpdiensten, transporteurs en zo meer. Hang je ook de vlag uit om deze mensen een hart onder de riem te steken?

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Hang de vlag uit: met elkaar, voor elkaar!

In deze spannende en onzekere tijd zet DVC haar kennis en vakmanschap graag in om anderen te helpen. Door toenemende vraag is een gevelvlag ontwikkeld om alle harde werkers van cruciale beroepsgroepen in Nederland een hart onder de riem te steken.

Donatie aan Rode kruis: dank voor jullie bijdrage!

De donatie aan het Rode Kruis was voor DVC de belangrijkste voorwaarde om de vlag op de markt te brengen. Het Rode Kruis zet zich volop in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en biedt een luisterend oor aan kwetsbaren middels een hulplijn. Het doel was om in totaal 10.000 stuks te verkopen en dat hebben we ruimschoots gehaald, geweldig! De opbrengst van de vlaggen hebben wij aan het Rode Kruis gedoneerd: op vrijdag 3 april 2020 is een cheque t.w.v. € 25.000,- overhandigd en op 27 mei volgde de overhandiging van een tweede - en laatste - cheque. In totaal doneerde DVC € 37.500,- aan het Rode Kruis.

Het doel is dus bereikt, met een geweldige donatie aan het Rode Kruis als resultaat. Daarmee is de actie zeer succesvol geëindigd. De vlag blijft gewoon te bestellen via dvc.nl, alleen komt de opbrengst niet meer ten goede aan het Rode Kruis. We hopen dat jullie de vlag blijven uithangen in tijden van de coronacrisis en de samenleving hiermee een hart onder de riem steken. Veel dank voor jullie bijdrage!

Laat het zien met de vlag

Deze gevelvlag is uitgevoerd in het formaat 100x 150 cm en kan met een gevelstok worden opgehangen. Of hang de vlag van 200 x 300 cm in de mast! Daarmee steekt u het zorgpersoneel en medewerkers van andere cruciale beroepen een hart onder de riem.

Materiaal van de vlag "Met elkaar, voor elkaar!

De gevelvlaggen van 100x150 cm zijn gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling en is rondom gesneden. De mastvlaggen (200x300 cm) zijn gemaakt van het sterke doek LongLife en rondom gesneden.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Nanne

Goed zichtbaar

Waarom deze vlag bestellen bij DVC?

  • Een gevoel van saamhorigheid in tijden van de coronacrisis.
  • Laat zien dat je trots bent op alle harde werkers in onze samenleving.

Heb je een vraag en wil je advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.