Rood-wit-blauwe vlaggenlijn van vlaggendoek

Vanaf € 23,80 € 28,80 incl.btw

Deze vlaggenlijn is zeer geschikt om steden, dorpen, tuinen en huizen sfeervol aan te kleden. Ook ideaal voor een nationaal evenement, dorps- en stadsfeesten of sportevenementen zoals het WK dit jaar. Een vlaggenlijn puntformaat met de kleuren rood, wit en blauw zorgt voor een feestelijke sfeer in jouw straat, huis of kantoor. Met deze rood, wit, blauwe vlaggenlijn zorg je voor extra sfeer in jouw (winkel)straat. De vlaggenlijn wordt gemaakt van poly-glans, een sterk vlaggendoek met glanzende uitstraling en is extra stevig waardoor de vlaggetjes eenvoudig hergebruikt kunnen worden.

Vlaggenlijn punt rood/wit/blauw bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn voor jouw evenement of feest in de kleuren rood, wit en blauw? Bestel dan de vlaggenlijn rood, wit en blauw van DVC online via DVC. Altijd de beste vlaggenlijnen met de langste levensduur.

Vlaggenlijn puntformaat voor jouw bedrijf

De vlaggenlijnen met puntformaat vlaggetjes zijn ideaal voor de aankleding van winkelstraten, op beurzen, in winkels, huizen, tuinen en kantoren. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. Daarnaast is de vlaggenlijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals nationale evenementen als Koningsdag.

Materiaal van de vlaggenlijn punt rood/wit/blauw

De vlaggenlijnen rood/wit/blauw worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling, deze lijn bestaat uit 30 vlaggetjes van in totaal 12 meter. De vlaggenlijn van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig.

Polyethyleen is een van de meest gebruikte kunststoffen (plastic). Het materiaal is geschikt voor binnen en buiten en heeft een glanzende uitstraling. De vlaggenlijn van plastic bestaat uit 20 puntvlaggen van in totaal 10m.

Materiaal
Poly-Glans: 115 gr/m² polyester breisel
Afwerking
30 Vlaggetjes (30x20cm, hxb), rondom gesneden met 20 cm tussenruimte aan band van 14 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenlijnen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn al binnen 2 werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur. De vlaggenlijnen van Polyethyleen zijn zeer scherp geprijsd.

Bestel jouw vlaggenlijn direct online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.