Vierdaagse vlag

Vanaf € 28,18 € 34,10 incl.btw

Speciaal voor de Nijmeegse vierdaagse in Nederland levert DVC een officiële Vierdaagsevlag. De Nijmeegse Vierdaagse wordt ieder jaar gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Dit grootste wandel- en sportevenement van de wereld wordt geopend met een vlaggenparade. Deze vlag is het herkenningsteken van de Nijmeegse vierdaagse. Koop de Vierdaagsevlag direct online via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vierdaagse vlag bestellen

Ben je op zoek naar een vlag voor in de vlaggenmast voor de Nijmeegse vierdaagse? Bestel dan de Nijmeegse Vierdaagsevlag online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggen met de langste levensduur.

Vierdaagse vlaggen voor de Nijmeegse vierdaagse

Speciaal voor de Nijmeegse vierdaagse in Nederland levert DVC een officiële Vierdaagsevlag. De Nijmeegse Vierdaagse wordt ieder jaar gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Dit grootste wandel- en sportevenement van de wereld wordt geopend met een vlaggenparade. Deze vlag is het herkenningsteken van de Nijmeegse vierdaagse.

De Vierdaagsevlag gevelvlag is te combineren met een vlaggenstok. De mastvlag is te combineren met een vlaggenmast zonder banierhouder

Materiaal van de Vierdaagse vlag

Deze Vierdaagse vlaggen van DVC worden gemaakt van Spun-Poly. Spun-Poly is een authentiek polyester weefsel, zeer sterk, kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig. De zijkanten van de vlag worden traditioneel gezoomd. De Vierdaagse vlaggen worden eenzijdig bedrukt met 100% doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Vierdaagse vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Spun-Poly en heeft een mooie uitstraling.
  • De Vierdaagse vlag ligt op voorraad in Dokkum en is daarom zeer snel leverbaar.

Koop de Vierdaagse vlag online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.