Máxima 50 jaar vlag

Vanaf € 11,85 € 14,34 incl.btw

Onze eigen Koningin Máxima wordt op 17 mei 50 jaar! Een heuglijk feit wat we bij DVC niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan. Speciaal daarom brengen wij een limited edition vlag uit (in beperkte oplage). Bestel de "Máxima 50 jaar" vlag snel online bij DVC en wees verzekerd van een exemplaar!

Feliciteer Koningin Máxima met een vlag

Omdat een groot feest er wegens Corona niet in zit, maar we haar toch graag in het zonnetje willen zetten, brengen wij de "Máxima 50 jaar" vlag uit. De limited edition vlag van de Koningin is prachtig royal blauw, heeft goudkleurige details en bevat een foto van onze Koningin (© RVD - Martijn Beekman).

Omdat we in de geschiedenis van de Dokkumer Vlaggen Centrale eerder vlaggen hebben mogen produceren voor ons Koningshuis en we deze traditie graag voortzetten (verlovingsvlag voor Prins Claus en Prinses Beatrix, het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, de geboorte van Prinses Amalia), kan een unieke vlag voor de 50e verjaardag van onze huidige Koningin Máxima natuurlijk niet ontbreken. Feliciteer haar symbolisch met deze exclusieve vlag en hang deze uit op 17 mei a.s.

Materiaal van de vlag

De limited edition “Máxima 50 jaar vlag” is uitgevoerd als gevelvlag (met een afmeting van 100x150 cm) en als mastvlag (afmeting 150x225 of 200x300 cm). Geprint in beperkte oplage, dus scoor jouw vlag snel op DVC.nl!

De gevelvlaggen zijn gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling en is rondom gesneden. De mastvlaggen zijn gemaakt van het sterke doeksoort LongLife en tevens rondom gesneden. De gevelvlaggen zijn voorzien van kopband en afgewerkt met lusje en koord voor het vastmaken aan een vlaggenstok. De mastvlaggen hebben twee clips voor bevestiging aan een vlaggenmast.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
8.3
3 reviews
Deel jouw ervaring
Wilma

Jammer van de kringen ba regen

Fenna Bijsterveld

prima

Japke Bonsma

Mooie kwaliteit.maar iets te duur voor eenmalig gebruik,masr gekocht ivm goede doel

Waarom een "Máxima 50 jaar" vlag bestellen bij DVC?

  • Met deze vlag ben jij straks in het bezit van een echt collectors item, waarmee je Koningin Máxima op 17 mei in het zonnetje kan zetten.
  • De vlag is in beperkte oplage geprint: jij hebt straks een uniek exemplaar in handen!
  • DVC is al jaren dé specialist in het maken van exclusieve vlaggen voor speciale gelegenheden.

Heb je een vraag of wil je advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.