Windzak rood/wit

Vanaf € 115,85 € 140,18 incl.btw

De windzak is een prachtig product om een indicatie te kunnen geven van de windrichting en de windsnelheid. De windzak bestaat uit een koker van doek. De windzak is wit met rood, deze opvallende kleuren zorgen ervoor dat de windzak extra zichtbaar is. De windzak wordt vaak toegepast bij lucht en wegverkeer. Ook gebruikt de brandweer windzakken om de verspreiding van rook en gevaarlijke gassen te kunnen voorspellen. Een windzak is tevens geschikt voor hooggelegen bruggen en viaducten. Zo kan het verkeer worden geïnformeerd over de windkracht. Bestel jouw windzak eenvoudig online via de webshop van DVC.

Windzak bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve windzak om een indicatie te kunnen geven van de windrichting en de windsnelheid? Bestel dan deze windzak online via de webshop van DVC. Altijd de beste windzakken met de langste levensduur.

Windzakken voor jouw organisatie

De windzak wordt vaak toegepast bij het lucht- en wegverkeer. De brandweer gebruikt windzakken om de verspreiding van rook en gevaarlijke gassen te kunnen voorspellen. Een windzak is ook geschikt voor hooggelegen bruggen en viaducten, om het verkeer te kunnen informeren over de windkracht.

Materiaal van de windzak

De windzak bestaat uit een koker van doek. DVC produceert de windzak van PET-Spun, gemaakt van gerecyclede petflessen. De windzak is wit met rood, deze opvallende kleuren zorgen ervoor dat de windzak extra zichtbaar is.

Doeksoort
Petflag-Glans 110 gr/m┬▓ polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een windzak kopen bij de DVC?

  • Alle windzakken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw windzak snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit windzakken met de langste levensduur.

Bestel jouw windzak direct online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.