Witte vlag

Vanaf € 2,60 € 3,15 incl.btw

Op zoek naar een witte vlag? Bestel deze witte vlag direct online bij de DVC. De witte vlag is verkrijgbaar in diverse formaten voor op de tafel, aan de gevel of in de vlaggenmast. De vlag wordt geleverd in Spun-Poly of Poly-Glans. De tafelvlag wordt geleverd in Acetaat. Spun-Poly is extra sterk, Poly-Glans is zeer geschikt om bijvoorbeeld zelf jouw boodschap op het doek te plaatsen met textielstiften. Ook leuk om in te kleuren met textielverf. De witte vlag is eenvoudig aan een tafelstandaard, gevelstok of vlaggenmast te bevestigen. Bestel de witte vlag direct online via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Witte vlag bestellen

Ben je op zoek naar een witte vlag? Om bijvoorbeeld jouw eigen boodschap op deze vlag te plaatsen? Koop deze witte vlag dan online via de webshop van DVC. Altijd vlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Witte vlag voor jouw boodschap

Breng jouw boodschap goed in beeld in jouw straat. Effen vlaggen geven extra sfeer aan gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. De DVC biedt een compleet assortiment effen vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens evenementen en speciale gebeurtenissen. Naast een witte vlag, levert DVC ook effen rode of oranje vlaggen.

Materiaal van de witte vlag

De witte vlaggen worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly, polyester breisel Poly-Glans of polyester taft Acetaat:

  • Zeer sterk materiaal.
  • Kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig.
  • Uitgevoerd met kopband, lusje en koord, geheel rondom gesneden voor de tafelvlag, geheel rondom gezoomd voor aan de gevel. En met kopband en clips voor in de vlaggenmast.

Wil je jouw boodschap op het doek plaatsen met textielstiften of textielverf? Dan adviseren wij Poly-Glans.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen keuze uit Poly-Glans en Spun-Poly
Productiemethode
Zeefdruk
Afwerking
Rondom gezoomd met kopband, lusje en koord
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een witte vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle witte vlaggen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij zeer snel leveren.
  • Op deze witte vlag plaats je eenvoudig zelf jouw boodschap. Ook leuk om in te kleuren met textielstiften of textielverf.

Koop de witte vlag online via de webshop van DVC. heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier