Geslaagd

6 producten
Meerdere designs
Geslaagd wimpel
Vanaf € 8,45 € 10,22 incl.btw
Meerdere designs
Geslaagdvlag
1 reviews
Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw
Geslaagd vlag met eigen ontwerp
2 reviews
Vanaf € 22,66 € 27,42 incl.btw
Meerdere designs
Stoel Geslaagd | STIJLDOK
Vanaf € 41,28 € 49,95 incl.btw
Deurbanner Geslaagd | STIJLDOK
Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw
Cadeauverpakking Geslaagd
Prijs op aanvraag

De eindexamens zijn ieder jaar een spannende periode. Is er iemand geslaagd in jouw omgeving? De vlag mag uit! En wat is er nou leuker dan een speciale geslaagdvlag? Zo ziet de hele buurt direct dat er een feestje is! DVC heeft een groot assortiment met geslaagdvlaggen. Kies voor een vlag met eigen ontwerp, voeg een leuke tekst en gekke foto toe en hang de vlag uit. Of ga voor de traditionele Nederlandse vlag of een leuke standaard vlag! Feest mee en bestel jouw geslaagdvlag online via de webshop van de DVC.

Geslaagdvlaggen bestellen

Alle producten van DVC zorgen voor extra sfeer tijdens speciale momenten zoals een examenfeest. Een vlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers en uw buren. Je brengt met een vlag een speciaal moment zoals een examenfeest op een opvallende wijze onder de aandacht.

Waarom een geslaagdvlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Snelle levering door productie in Dokkum. De standaard vlaggen liggen op voorraad en kunnen zelfs binnen twee dagen geleverd worden. Vlaggen met eigen opdruk hebben een levertijd van maximaal 5 dagen.
  • DVC zorgt voor een hoge kwaliteit en een haarscherpe afdruk.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.

Koop alle geslaagd vlaggen online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kan je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.