Deurkerstboom Fairybell

Vanaf € 25,00 € 30,25 incl.btw

Tover de voordeur van jouw huis in een handomdraai om tot een prachtige kerstboom! Met de Deurkerstboom Fairybell zorg je eenvoudig voor een warm welkom en sfeervolle uitstraling van jouw huis in de donkere wintermaanden. Creëer in slechts 10 minuten een gezellige kerstsfeer met de verlichte deurkerstboom.

Lees meer
Bekijk de andere leuke kerstartikelen van DVC. Samenstellen en bestellen

Deurkerstboom Fairybell bestellen

Jouw huis in aanloop naar de gezellige decembermaand sfeervol aankleden? Met deze Deurkerstboom Fairybell zorg je in no-time voor een feestelijke sfeer. En het mooiste is: deze verlichting past op iedere deur! Versier jouw huis ook met de beste kerstverlichting van een kwaliteitsmerk en bestel de Deurkerstboom Fairybell direct online in de webshop van de DVC.

Sfeervolle deurkerstboom voor aan jouw voordeur

De deurkerstboom Fairybell is gemaakt van 60 LED lampjes met warm wit licht. Sfeervolle kerstverlichting die eenvoudig te bevestigen is aan iedere (voor)deur, met een hoogte van 210 cm, een breedte van 85 cm en een 3 meter lange verlengkabel. Zuinig in gebruik en met de langste levensduur: nu verkrijgbaar bij DVC!

Ophangen van de deurkerstboom aan jouw huis

Het plaatsen van de kerstverlichting aan de (voor)deur van jouw huis is zeer eenvoudig! In een handomdraai creëer je een sfeervolle uitstraling en een warm welkom in de donkere wintermaanden. Bestel bij de DVC en je ontvangt de deurkerstboom met een handige plaatsingshandleiding waarmee je de kerstboom binnen 10 minuten én zonder gereedschap installeert!

Waarom een Deurkerstboom Fairybell bestellen bij de DVC?

De Deurkerstboom Fairybell ligt bij de DVC op voorraad. Hierdoor heb je de deurkerstboom al binnen drie werkdagen in huis!

Materiaal
Kunststof, rubberen snoeren en LED lampjes, universele verstalbare riem, 31 Volt transformator, stekker: EU IP44
Formaat
Hoogte 210 centimeter, breedte 85 centimeter
Kleur(en)
Warm wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom kerstverlichting voor jouw deur van Fairybell bestellen?

  • De deurkerstboom past op iedere deur en is gemakkelijk en snel te plaatsen.
  • Exclusief ontworpen en geproduceerd in Nederland.
  • Je bent verzekerd van duurzame kerstverlichting met de langste levensduur: jaren plezier gegarandeerd!

Koop de Deurkerstboom Fairybell eenvoudig online via de webshop van de DVC. Voor vragen of advies helpen wij jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.