Kerst spandoek

Vanaf € 30,25 € 36,60 incl.btw

De feestdagen vragen om extra aankleding. Exclusief bij DVC vind je deze sfeervolle kerstspandoeken. Deze spandoeken zijn geschikt als aankleding zowel binnen als buiten. Bestel het kerst spandoek eenvoudig online via de webshop van DVC en zorg voor een extra sfeervolle kerstperiode.

Kerst spandoek bestellen

Wens iedereen prettige feestdagen met dit unieke spandoek van DVC. Een kerst spandoek geeft extra sfeer als aankleding van de straat, showroom of bedrijfspand. DVC is specialist in vlag- en doekproducten en levert altijd spandoeken met een haarscherpe opdruk en een lange levensduur.

Spandoeken voor de kerst en oud en nieuw

Een spandoek is een product dat vaak wordt toegepast om een boodschap extra onder de aandacht te brengen. Op bedrijfslocaties, de horeca en de retail. Een spandoek heeft een groot oppervlakte en trekt daarmee de aandacht. Breng de kerstsfeer en het aftellen naar het nieuwe jaar meer kracht bij door de spandoeken van DVC.

Materiaal van spandoek prettige feestdagen

Het spandoek voor kerst is 70 cm bij 400 cm, een echte eyecatcher dus! Het spandoek is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans. Poly-Glans is een soepel gebreid polyester vlaggendoek met een glanzende uitstraling. De zijkanten van de spandoeken worden traditioneel gezoomd. De kerst spandoek wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Soort product
Voor jou geproduceerd
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kerst spandoek voor jouw kerstversiering kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de kerst spandoek online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.