Kerst vlag hoogformaat

Vanaf € 46,30 € 56,02 incl.btw

Jouw bedrijf in de kerststemming brengen: dat doe je met kerst hoogformaat vlaggen! Zo maak je optimaal gebruik van je vlaggenmast(en), het hele jaar door. Kies jouw favoriete ontwerp en jouw soort mast: met of zonder banierhouder. De vlaggen zijn geschikt voor een mast van 6 meter. Heb je drie masten op een rij? Kies dan voor een ander ontwerp in iedere mast! Bestel kerstvlaggen gemakkelijk via de configurator.

Kerstvlag voor in de mast bestellen

Wil je goed gebruik maken van jouw mast in de kerstperiode? Bestel dan kerstvlaggen voor in de mast! De kerstvlaggen zijn erg geschikt om een gezellige kerstsfeer te creëren in jouw straat of bij je (winkel)pand. Nog mooier: zorg dat ze dag én nacht zichtbaar zijn met mastverlichting!

Het materiaal en de afwerking van de mastvlaggen voor kerst

De vlaggen zijn gemaakt van Poly-Glans: een sterk polyester breisel, wat perfect is voor vlaggen die veel buiten hangen. Weer-, wind en uv-bestendig. De vlag voor een mast zonder banierhouder is afgewerkt met een kopband, clips en haken om elke meter. De vlag voor een mast met banierhouder is te verkrijgen in twee versies: met een peesconfectie of een tunnel uit kopband. Beide geleverd met een bandclip en haken, rondom gezoomd.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom kerstvlaggen voor in de mast bestellen?

  • De kerstvlaggen hebben een uniek ontwerp, wat bijdraagt aan de kerstsfeer.
  • De kerstvlaggen worden in Dokkum gemaakt: hier checken we de kwaliteit!
  • Omdat we in Dokkum produceren, kunnen we ook vanaf hier jouw bestelling snel versturen.

Wil je advies van één van onze specialisten? Heb je een offerte aanvraag voor maatwerk nodig? Neem dan gerust contact op via +31 (0)519 228 228, onze online chat of het contactformulier. Wij helpen je graag!