Kerst kleurdoek

Vanaf € 20,00 € 24,20 incl.btw

Speciaal voor de kids introduceert DVC een kerst kleurboom in zwart/wit. Jouw kinderen kunnen het doek zelf inkleuren met textielstiften. Zo wordt elk kerstdoek een uniek exemplaar. Ook is er ruimte om de naam van jouw kind(eren) op het doek te plaatsen. De kerstman weet zo direct het huis van jouw kinderen te vinden. Bestel jouw kerst kleurdoek eenvoudig online via de website van DVC.

Kerst kleurdoek bestellen

Ben je op zoek naar een kerstdoek voor de kinderen? Die ook nog eens zelf in te kleuren is? Bestel dan dit kerst kleurdoek online via de webshop van DVC. Afgewerkt met een stijlvol koord en stevige houten lijst voor een ultra strak eindresultaat.

Kerst kleurdoek voor jouw kids

Jouw kinderen kunnen het doek zelf inkleuren met textielstiften. Zo wordt elk kerstdoek een uniek exemplaar. Ook is er ruimte overgelaten om de naam van jouw kind(eren) op het doek te plaatsen. De kerstman weet zo direct het huis van jouw kinderen te vinden.

Exclusief gemaakt van het doeksoort poly-glans, afgewerkt met boven en onder een houten frame, eenvoudig op te hangen met een prachtig koord. De opdruk is zwart/wit en past hierdoor in elk interieur.

Doeksoort
Poly-Satin 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
boven en onder houten stok Ø 14 mm, schroefogen en ophangkoord (boven), gesneden zijkanten
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
3 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kerstboom op doek kopen bij DVC?

  • Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw kerst kleurboom op doek zeer snel leveren.
  • De kerst kleurboom op doek is een prachtig cadeau en een leuke verrassing.
  • De ontwerpen zijn exclusief verkrijgbaar bij DVC.

Koop deze kerst kleurboom op doek voor jouw interieur online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.