Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell

Vanaf € 78,47 € 94,95 incl.btw

Laat je tuin schitteren met de speciale kerstverlichting voor in je vlaggenmast. Tover jouw vlaggenmast om tot een echte eyecatcher in de straat. En als je nu bestelt, krijg je een gratis bijpassende fluisterwimpel cadeau. Met deze Fairybell kerstverlichting maak jij van jouw vlaggenmast een sfeervolle kerstboom in je tuin. Bestel de kerstverlichting eenvoudig en snel via DVC.nl

Lees meer
Bestel nu inclusief montage door onze monteurs!

Fairybell vlaggenmast kerstverlichting bestellen

Ben je op zoek naar duurzame kerstverlichting met LED voor jouw vlaggenmast? De Fairybell kerstverlichting is geschikt voor masten van 6 tot en met 9 meter. De kerstverlichting voor een 6-meter mast bestaat uit 900 energiezuinige LED-lampjes en bestaat uit horizontale lichtsnoeren met het effect van de slingers van een kerstboom. De verlichting voor een 8-meter mast heeft 1.500 energiezuinige LED-lampjes. Het product is ontworpen én geproduceerd in Nederland.

Naast de Fairybell kerstverlichting voor in de mast kan je ook kiezen voor de LED tree mastverlichting van Christmas United, geschikt voor de 6 en 7 meter mast. Deze moderne eigentijdse vlaggenmastverlichting bestaat uit 20 verticale stringen waar in totaal 720 leds aan zijn bevestigd.

Materiaal
Kunststof, rubberen snoeren en LED lampjes
Formaten
6 Meter onder Ø 3.00 m, geschikt voor 6 en 7 meter mast
8 Meter onder Ø 3.70 m, geschikt voor 8 en 9 meter mast
Kleuren(en)
Warm wit
Standaard levertijd
3 werkdagen
9.3
3 reviews
Deel jouw ervaring
Alex

De mastverlichting ziet er goed uit en alles werkt naar behoren.

Willem Jan

Joséphine

Al veel complimenten uit de buurt gekregen

Waarom Kerstverlichting voor jouw vlaggenmast bestellen bij DVC?

  • De Fairybell verlichting voor een vlaggenmast ligt bij ons op voorraad: zo kunnen we snel leveren! En dat doen we nu ook nog eens gratis.
  • Bij bestelling van jouw vlaggenmast verlichting ontvang je nu een gratis Nederlandse fluisterwimpel ter waarde van minimaal € 22,00 tot € 29,00 excl. btw cadeau.
  • Je bent verzekerd van duurzame kerstverlichting met de langste levensduur.
  • Al onze kerstverlichting voor in de mast is gemakkelijk te monteren.

Koop de Fairybell kerstverlichting eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies helpen wij je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Veel gestelde vragen

Ik heb geen mast, wat nu?

Profiteer dan van onze extra voordelige actiepakket vlaggenmast met kerstverlichting.

Hoe hang je de Fairybell kerstverlichting voor de mast op?

Volg de meegeleverde gebruiksaanwijzing of het duidelijke youtube fimpje met montage instructies. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een snelle opbouw en afbouw van je lichtjes kerstboom.

Welke kleur zijn de lampjes van de Fairybell kerstverlichting?

De lichtjes hebben een warm witte kleur.

Wat maakt de Fairybell duurzaam?

Dankzij de innovatieve positionering van de energiezuinige LED-lampjes verbruikt de Fairybell kerstverlichting voor aan de mast weinig stroom en is daarmee een duurzame keuze.

Wat is het verschil tussen de Fairybell kerstverlichting en de Christmas United LED tree?

Bij de Fairybell zijn de leds in horizontale snoeren bevestigd met het effect van de slingers van een traditionele kerstboom. De LED tree bestaat uit 20 moderne verticale stringen waaraan de leds bevestigd zijn.

Welke accessoires kan ik bestellen bij mijn Fairybell?

Maak jouw kerstverlichting compleet met de bijpassende tijdschakelaar of slimme stekker. Zo gaat jouw vlaggenmast verlichting automatisch aan op de tijd dat jij het wil!