10 jaar koning Willem Alexander vlag

Vanaf € 6,52 € 7,89 incl.btw

In samenwerking met het KBOV is er een vlag gemaakt om stil te staan bij het 10-jarig regeringsjubileum van Koning Willem Alexander. Hang 'm op Koningsdag aan de gevel of in de mast. Of op 30 april, wanneer het regeringsjubileum is. De vlag is gemaakt van Poly-Glans, een sterk vlaggendoek dat heel geschikt is om buiten te hangen. Na gebruik weer makkelijk op te vouwen. Een mooi collectors item!

10 jaar Koning Willem Alexander

Op 30 april 2013 werd Koning Willem Alexander beëdigd en ingehuldigd. De troonswisseling vond plaats nadat prinses Beatrix 33 jaar koningin was.

Speciaal voor dit regeringsjubileum van de koning heeft DVC in samenwerking met het KBOV een vlag ontworpen, in dezelfde stijl als de vlag die is gemaakt voor de troonswisseling.

Materiaal en afwerking

De jubileumsvlag is gemaakt van Poly-Glans: een vlaggendoek dat weer- en wind bestendig is! Een gevelvlag wordt afgewerkt met een kopband, lusje en koord. Een mastvlag wordt afgewerkt met een kopband en clips.

De vlag opbergen

Je kunt de vlag op maximaal 40 graden wassen. Laat hem goed drogen en vouw hem vervolgens weer op. Een groot voordeel van vlaggendoek is dat het weinig ruimte inneemt en lang goed blijft, ook opgeborgen.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
3 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlag van Koning Willem Alexander bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een speciale collectors vlag.
  • De vlag is gemaakt van kwaliteitsdoek en heeft een mooie uitstraling.
  • Met deze vlag geef je aan Koningsdag een extra feestelijk tintje.

Koop de regeringsjubileum vlag online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.