A-sexual vlag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

De A-sexual vlag staat symbool voor de aseksuele trots. De aseksualiteitsvlag bestaat uit vier horizontale stroken met ieder een eigen betekenis en is symbool van de AVEN-gemeenschap (Aseksueel Voorlichtings- en Educatie Netwerk). Wil je net als vele anderen jouw aseksuele trots en identiteit uitstralen? Bestel dan jouw A-sexual vlag online bij DVC.

A-sexual vlag bestellen

De a-sexual vlag bestaat uit vier banen. Zwart voor aseksualiteit, grijs voor halfseksuelen (demiseksuelen), wit voor seksualiteit en paars voor de AVEN-gemeenschap. De vlag is recent ontstaan, maar verschijnt op steeds meer plaatsen. Wil je jouw boodschap kenbaar maken aan de buitenwereld? Laat het zien met een A-sexual vlag. Kies voor de beste kwaliteit en een lange levensduur van jouw vlag: bestel eenvoudig online op DVC.

Materiaal van de A-sexual vlag

Voor strak afgewerkte vlaggen met een langere levensduur en een goede prijs kun je kiezen voor een vlaggendoek van het materiaal PolyGlans. Lees meer over doeksoorten. De vlaggen van dvc zijn zeer kleurecht en van lange levensduur.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een A-sexual vlag kopen bij de DVC?

  • Voor vlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur ben je bij DVC aan het juiste adres
  • Straal jouw boodschap uit met een vlag.

Bestel jouw A-sexual vlag eenvoudig online bij DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.