Bisexual Pride vlag

Vanaf € 16,52 Vanaf € 14,04 € 16,99 incl.btw

De bisexual flag behoort tot één van de vele LHBTIQ+ vlaggen. Laat met de bi vlag met trots zien waar je voor staat en dat je achter de LHBTIQ+-community staat. Bestel de bi flag vandaag nog en hij wappert binnen 1 à 2 werkdagen al in de wind.

Vlag biseksueel: verschillende soorten

De bi vlag hebben we in verschillende soorten in ons assortiment. Bestel de biseksueel vlag als mastvlag of als gevelvlag middels de configurator in onze webshop. De mastvlag bieden we aan in het formaat 150 x 225 cm. Dit formaat bi vlag is te gebruiken bij een vlaggenmast van 6 en 7 meter. De gevelvlag bieden we aan in de volgende formaten:

  • 70 x 100 cm: geschikt voor een gevelstok van 1,5 meter
  • 100 x 150 cm: geschikt voor een gevelstok van 2 meter

Stel je vlag samen met de configurator

Als je weet voor welke vlag je gaat, kun je de bi vlag met de comfigurator in een paar simpele stappen samenstellen. Kies het type vlag en het formaat en ga door naar de volgende stappen:

  • Doek en afwerking: in beide gevallen zijn de vlaggen gemaakt van Poly-Glans doek. Het doek voor een gevelvlag is rondom gesneden, het doek voor een mastvlag is rondom gezoomd
  • Aantal: kies bij deze stap voor het aantal vlaggen voor je bestelling. Kies minimaal 1 vlag en maximaal 20 vlaggen. Hoe meer vlaggen je bestelt, hoe meer staffelkorting je ontvangt. In de configurator wordt de prijs per stuk weergegeven. Meer dan 20 stuks nodig? Vraag een offerte aan
  • Extra’s: heb je niet alleen een vlag nodig maar ook een bevestigingsmanier? Kies bij deze stap voor extra’s zoals een vlaggenstok, vlaggenstokhouder of vlaggenkoord

De betekenis achter de kleuren

De bi pride vlag is door Michael Page in 1998 in het leven geroepen om de biseksuele community hun eigen symbool te geven. De kleuren van de bi vlag bestaan uit blauw, magenta en lavendel. Elke kleur is met een reden gekozen voor het ontwerp:

  • Blauw symboliseert de liefde voor mannen
  • Magenta staat in de bi vlag voor de liefde voor vrouwen
  • Lavendel weergeeft de liefde voor bij geslachten
Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Julieli

Bi vlag kopen

Heb je vragen over de bi vlag, onze productie of iets anders? Neem contact met ons op via de online chat of bel ons via +31 (0)519 228 228 om één van onze medewerkers persoonlijk te spreken.

Heb je vragen over de regels voor de bi vlag? Naast contact met ons opnemen kun je ook een kijkje nemen in het vlagprotocol. Hierin staan alle gebruiken en regels uitgelegd voor het vlaggen in Nederland.