Intersekse Progress vlag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

De Intersekse Progress Flag is het resultaat van een makeover van de Progress flag. De Intersekse Flag is in de nieuwe vlag verwekt. Intersekse columnist Valentino Vecchietti heeft deze nieuwe Pride Flag ontworpen. Draag hem tijdens de Pride of laat hem wapperen aan je mast of gevel.

De Progress vlag

De progress vlag is ontworpen door Daniel Quasar om een grotere focus te leggen op inclusiviteit en voortgang. De vlag bevat de regenboogvlag maar met vijf nieuwe kleuren. De drie kleuren van de transgender gemeenschap (lichtblauw, lichtroze en wit) en een zwarte en bruine baan om de mensen van kleur in deze community te vertegenwoordigen. Deze vijf kleuren zijn aan de regenboogvlag toegevoegd in de vorm van een pijl, om de vooruitgang te representeren.

Intersekse vlag

De Intersekse vlag vertegenwoordigt mensen met intersekse-eigenschappen. Dit houdt in dat een lichaam zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken vertoont. De vlag bestaat uit twee kleuren die niets met het gender te maken hebben. Het symbool is in 2013 ontworpen door Morgan Carpenter en wordt beschreven als een “ongebroken symbool zonder ornamenten dat staat voor heelheid en volledigheid, en onze mogelijkheden.” 

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen
9.7
1 reviews
Deel jouw ervaring
Sedat

Waarom een Intersekse Progress vlag kopen bij DVC?

  • DVC levert als preferred supplier van het COC Nederland een compleet assortiment.
  • Jouw vlag wordt gedrukt met hoge kwaliteit inkt en doek en heeft daardoor de langste levensduur.
  • Met de Intersekse Progress vlag laat je eenvoudig zien waar je voor staat.

Bestel jouw Intersekse Progress vlag eenvoudig online bij DVC. heb je nog vragen of wil je advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.