Sinterklaas raamsticker (herbruikbaar)

Vanaf € 12,39 € 14,99 incl.btw

Versier de ramen van jouw huis of winkel met de herbruikbare Sinterklaas raamstickers van DVC! Leuk om de Sint en zijn Pieten een warm welkom te geven. Want met de vrolijke raamstickers van DVC creëer je een gezellig Sinterklaasgevoel. De stickers zijn ook heel geschikt om cadeau te geven of voor kinderen als verrassing in de schoen.

Statische Sinterklaas raamstickers bestellen

Bestel deze unieke Sinterklaas raamstickers om ramen mee te versieren. Kom ook helemaal in de Sinterklaassfeer met de vrolijke raamstickers. Je bestelt jouw favoriete ontwerp eenvoudig online in de webshop van DVC. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Sinterklaas raamsticker voor thuis of als winkelaankleding (herbruikbaar)

Creëer een gezellig Sinterklaasgevoel met de Sinterklaas raamstickers. Geef de Sint en zijn Pieten een warm welkom bij jou thuis, maak jouw kantoor gezellig voor de feestdagen of tover jouw winkel om met raamstickers voor een sfeervolle, uitnodigende etalage. In een handomdraai een gezellig Sinterklaasgevoel! De Sinterklaas raamstickers van DVC bestaan uit 1 stuk transparant folie van 60 x 40 cm. Belangrijk om te weten: deze raamstickers zijn geschikt om hergebruikt te worden. De sticker wordt op het raam geplakt door middel van een statische hechting zonder lijm. Door het statische materiaal ook meerdere malen/jaren te gebruiken. Gemaakt zonder ftalaten, hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste statische raamstickers ter wereld.

Formaat
60 x 40 cm
Materiaal
Statisch hechtende PVC folie (herbruikbaar)
Opdruk
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Sinterklaas raamsticker bestellen bij de DVC?

  • Een vrolijk ontwerp waarmee je in no-time een gezellig Sinterklaasgevoel creëert.
  • Ook leuk om cadeau te geven of als verrassing in de schoen van kinderen.
  • Hoogwaardige kwaliteit stickers met uniek ontwerp, exclusief verkrijgbaar bij DVC.

Bestel jouw Sinterklaas raamsticker online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Neem contact met ons op via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.