Sint Zwaaiwimpel, 15x70cm

Vanaf € 2,89 € 3,50 incl.btw

Geef Sinterklaas een extra vrolijk & kleurrijk onthaal met je eigen Sinterklaas Zwaaiwimpel! Schrijf jouw naam op de wimpel en neem hem mee naar de intocht van Sinterklaas. Of hang de wimpel thuis op. Zo help je Sinterklaas met het vinden van jouw huis! Bestel je eigen Sint Zwaaiwimpel via de webshop van DVC. Ook leuk om cadeau te geven aan familie en vrienden of uit te delen op school.

Sint Zwaaiwimpel bestellen

Maak de intocht van Sinterklaas extra feestelijk met deze Sint Zwaaiwimpel voor kids! Geef Sinterklaas een warm welkom met de wimpel met je eigen naam er op. Hang de wimpel na de intocht thuis op. Zo help je Sinterklaas met het vinden van jouw huis. Koop de Sinterklaas Zwaaiwimpel eenvoudig online via de webshop van DVC.

Sinterklaas Zwaaiwimpel voor de Sinterklaasintocht

De Sinterklaas Zwaaiwimpel is een leuk product om de Sint mee binnen te zwaaien tijdens de Sinterklaasintocht. Ook leuk om uit te hangen thuis aan de gevel zodat de Sint ieder huis goed weet te vinden. Vrolijk en opvallend!

Materiaal van de Sint Zwaaiwimpel

De Sint Zwaaiwimpel wordt geproduceerd bij DVC. De kleine wimpels zijn gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans, met een glanzende uitstraling en traditioneel afgewerkt met een zoom. De Sint Zwaaiwimpel is 15 x 70 cm.

Afwerking
Rondom gezoomd en aan 1 zijde vlaggenkoord
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Sint Zwaaiwimpel bestellen bij de DVC?

  • De Sint Zwaaiwimpel zorgt voor een extra vrolijke Sinterklaas intocht.
  • Leuk om cadeau te geven aan familie en vrienden of als schoencadeautje in de klas.
  • Iedere Sint Zwaaiwimpel is uniek met de eigen naam van de kinderen erop.

Wil je advies van onze specialisten? Of heb je vragen over ons sinterklaas assortiment? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.