Sinterklaas vlag rechtformaat

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Speciaal voor Sinterklaas heeft de DVC een Sinterklaas vlag ontwikkeld met meerdere ontwerpen. Deze speciale Sinterklaas vlaggen zijn zeer geschikt om jouw winkelstraat sfeervol aan te kleden. Ook kun je de Sint en zijn Pieten een warm welkom heten. Bestel direct bij de webshop van DVC.

Sinterklaas vlag bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag zoals deze Sinterklaas vlag. Onze Sinterklaas vlag is geschikt voor de aankleding van jouw winkelpand of straat, zowel voor aan de gevel als voor in de mast. Koop jouw Sinterklaas vlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Sinterklaas versiering met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Sinterklaas vlaggen voor de Sinterklaasintocht

De Sinterklaas vlag is een mooi product om uit te hangen aan de gevel of in de mast tijdens de Sinterklaasintocht. Je brengt met de Sinterklaas vlag deze speciale gebeurtenis extra opvallend onder de aandacht.

Ontdek ons Sinterklaasassortiment voor bedrijven en evenementen

Naast gevelvlaggen hebben we ook kioskvlaggen, beachflags, deurbanners en spandoeken in ons assortiment. Heb je zelf een cool ontwerp gemaakt voor de Sint? Kijk dan bij ons assortiment Vlaggen bedrukken, hier kun je jouw bestand uploaden in de ontwerpmodule.

Materiaal van de Sinterklaas vlag

De Sinterklaas vlaggen van de DVC die worden ingezet voor eenmalige gebeurtenissen worden gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling. De zijkanten van de gevelvlag worden rondom gesneden, de mastvlaggen worden traditioneel gezoomd.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
9.4
5 reviews
Deel jouw ervaring
Albert Grunwald

Mooie kleuren, gezellig motief

MCA Bouwmeester

Dick

Nvt

Marrius Dedden

Mooie vlag

Fam

Al vele jaren hangt de vlag in de sinterklaastijd in top, vol in de wind, dit is nr 2

Waarom een Sinterklaas vlag bestellen bij DVC?

  • De Sinterklaas vlag is exclusief verkrijgbaar bij DVC.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe kleurenafdruk op kwaliteitsdoek.

Wil je advies van onze specialisten? Of heb je een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.