Oranje Strandstoel

Vanaf € 56,25 € 68,06 incl.btw

Support Oranje tijdens het EK 2024 met de Oranje Strandstoel. Ideaal voor het terras, de tuin of bij de BBQ. Gemaakt van 100% beukenhout en voorzien van een duurzaam Poly-Sun doek in effen oranje. Bestel nu en zit comfortabel tijdens elke wedstrijd!

Bereid je voor op het EK 2024 en support het Nederlands elftal comfortabel met de Oranje Strandstoel. Perfect voor echte fans die willen relaxen tijdens de wedstrijden, of het nu op het terras, in de tuin of bij een BBQ is.

Materiaal van de strandstoel

De strandstoel heeft een stevig frame van 100% beukenhout, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. Het doek is gemaakt van Poly-Sun, een materiaal dat bekend staat om zijn weerbestendigheid en langdurige kleurvastheid. De effen oranje kleur geeft een frisse en opvallende look, perfect voor elke Oranje supporter.

Met een maximale draagkracht van 110 kg biedt deze strandstoel een veilige en stabiele zitplek. Bovendien wordt de stoel volledig gemonteerd geleverd, zodat je direct kunt genieten van comfort zonder zelf iets te hoeven monteren.

Model
Strandstoel; maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
Doeksoort
Poly-SUN 285 gr/m² polyester, waterdicht, luchtdicht, antibacterieel
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
7 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Oranje Strandstoel van DVC?

  • Perfect om comfortabel de wedstrijden te volgen vanaf je terras, in de tuin of bij de BBQ.
  • Stevig frame van 100% beukenhout voor langdurig gebruik.
  • Poly-Sun doek in effen oranje voor een duurzame, kleurvaste uitstraling.
  • Maximale draagkracht van 110 kg voor een stabiele zitervaring.
  • Volledig gemonteerd geleverd, direct klaar voor gebruik.

Bestel je Oranje Strandstoel eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.