Oranje supporters vlag Wij houden van Oranje Leeuw

Vanaf € 12,40 € 15,00 incl.btw

Support het Nederlands elftal tijdens het EK 2024 met de Oranje Supporters Vlag "Wij Houden van Oranje". Beschikbaar in diverse formaten en gemaakt van duurzaam Poly-Glans doek met een glanzende afwerking. Enkelzijdig bedrukt met doordruk op de achterzijde. Bestel nu en laat jouw Oranje trots zien!

Oranje supporters vlag bestellen

Bereid je voor op het EK 2024 en toon je steun voor het Nederlands elftal met de Oranje Supporters Vlag "Wij Houden van Oranje". Deze vlag is ideaal voor elke Oranje fan die zijn of haar liefde voor het nationale team wil laten zien. Perfect voor thuis, in de tuin, of in het stadion.

Materiaal van de supporters vlag

De Oranje Supporters Vlag is gemaakt van Poly-Glans, een hoogwaardig vlaggendoek dat bekend staat om zijn duurzaamheid en glanzende afwerking. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vlag lang meegaat, zelfs bij langdurig buitengebruik. De vlag is enkelzijdig bedrukt, met doordruk op de achterzijde, zodat de opdruk aan beide kanten zichtbaar is.

Deze supportersvlag is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd de perfecte maat kunt kiezen voor jouw situatie. Of je nu een kleine vlag wilt voor in de tuin of een grote vlag om aan je huis te hangen, we hebben de juiste maat voor jou.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Standaard levertijd
3 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een oranje supportersvlag bestellen bij DVC?

  • Beschikbaar in diverse formaten, passend voor elke locatie.
  • Gemaakt van duurzaam Poly-Glans doek met een glanzende afwerking.
  • Enkelzijdig bedrukt met doordruk op de achterzijde voor zichtbaarheid aan beide kanten.
  • Perfect om je steun voor het Nederlands elftal te tonen tijdens het EK 2024.

Bestel je Oranje Supporters Vlag "Wij Houden van Oranje" eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.