Backpack banner

Vanaf € 25,96 € 31,41 incl.btw

De backpack banner heeft door zijn opvallende vorm (125x40cm) een hoge attentiewaarde. Door de bevestiging aan de rugtas is deze banner een mooie, mobiele promotie-uiting voor jouw bedrijf of product. Ideaal om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij bezoekers van evenementen. Je klikt hem eenvoudig in elkaar: handig voor excursies en promotie activiteiten! De banner wordt geprint met jouw ontwerp, wij zorgen voor de mooiste opdruk! De backpack banner wordt met een handige opbergtas geleverd.

Backpack banner voor promotie activiteiten

Op zoek naar een mobiele, lichtgewicht eyecatcher om jouw boodschap extra onder de aandacht te brengen bij voorbijgangers? Bestel jouw Backpack banner dan bij DVC. De mooiste kleurenopdruk, de langste levensduur.

Backpack banner monteren

De Backpack banner is eenvoudig te monteren. De canvas rugtas is licht van gewicht. De tweedelige mast met banner plaats je in de bevestigingsring van de tas, op de rug van jouw promotiemedewerker. Door de keuze in materialen is hij comfortabel te dragen en ook makkelijk mee te nemen.

Backpack banner met eigen ontwerp

De banner wordt gemaakt van het sterke doek Poly-Glans. We zorgen voor een haarscherpe print. Het ontwerp wordt op één zijde van het doek geprint met een doordruk van 95% op de achterkant. Hierdoor is het ontwerp op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar.

Formaat
Banner: 125 x 40 cm
Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Backpack banner bestellen bij DVC?

  • DVC heeft een eigen productie in Dokkum. Hierdoor kunnen we jouw backpack banner zelf printen en snel leveren.
  • Met deze populaire Backpack banner heb je in een handomdraai een opvallende promotie uiting voor op locatie.
  • Meer dan 80 jaar ervaring en de beste printers, we zorgen voor een haarscherpe opdruk.

Bestel jouw Backpack banner eenvoudig online bij DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, het contactformulier of chat.