Beachflag MAX - indoor

Vanaf € 25,31 Vanaf € 21,51 € 26,03 incl.btw

De Beachflag MAX is zeer geschikt voor beurzen, open dagen en evenementen, voor gebruik binnenshuis. Zet de Beachflag MAX eenvoudig op en zorg dat jouw boodschap of actie te allen tijde duidelijk zichtbaar is voor bezoekers en klanten. Maak het ontwerp van jouw Beachflag MAX eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel jouw MAX met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer

Snel geleverd
Eenvoudig in elkaar te zetten
Bedrukt met jouw eigen ontwerp

Ontdek al onze zomerproducten →

Beachflag MAX bestellen

Ben je op zoek naar een opvallende beachflag voor binnen? Bestel dan de Beachflag MAX online via de webshop van DVC. Het zwarte aluminium frame en kopband stralen klasse uit. De vorm van de MAX biedt veel ruimte voor jouw huisstijl, logo of actie. De MAX is te combineren met hippe accessoires in vele kleuren, afgestemd op jouw huisstijl, voor binnen en buiten. Het doek is eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties.

Materiaal van de Beachflag MAX

De Beachflag MAX wordt gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Poly-Glans en Petflag-Glans zijn doeksoorten met een glanzende uitstraling, LongLife heeft een meer open structuur en wordt altijd gesneden afgewerkt. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit Petflag-Glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is!

Bekijk hier de montagehandleiding →
Formaat
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit tunnel van zwart of wit kopband, rondom gezoomd
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte Beachflag MAX kopen bij DVC?

  • Alle Beachflags worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw MAX zeer snel leveren, indien gewenst.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachflags met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachflag MAX online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.