Beachflag Splash

Vanaf € 27,25 € 32,97 incl.btw

De trendy Beachflag Splash is exclusief verkrijgbaar bij DVC. Door zijn aansprekende vorm is deze beachflag zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. De Beachflag Splash met eigen ontwerp is snel op te zetten en handig mee te nemen. Bestel jouw Splash met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer

Snel geleverd
Eenvoudig in elkaar te zetten
Bedrukt met jouw eigen ontwerp

Ontdek al onze zomerproducten →

Beachflag Splash bestellen

Ben je op zoek naar een trendy Beachflag voor binnen en buiten? Bestel dan de Beachflag Splash online via de webshop van DVC. De bedrukte Splash is exclusief verkrijgbaar bij DVC. Door het zwarte aluminium frame en kopband straalt deze moderne eyecatcher klasse uit en zorgt ervoor dat jouw bedrijfslogo of boodschap gegarandeerd opvalt bij voorbijgangers. Het doek is eenvoudig te wisselen bij acties en evenementen.

Materiaal van de Beachflag Splash

De Splash beachflags van DVC worden gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Poly-Glans en Petflag-Glans zijn doeksoorten met een glanzende uitstraling, LongLife heeft een meer open structuur en wordt altijd gesneden afgewerkt. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit Petflag-Glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is.

Bekijk hier de montagehandleiding →
Formaat
Frame hoogte: 330 cm t.b.v. doek formaat: 241 x 125 cm
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit rondom tunnel van zwart of wit kopband
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
S.IJ. Roosma

Waarom een Beachflag Splash bestellen bij DVC?

  • De Beachflag Splash is uniek en exclusief leverbaar door DVC.
  • Gegarandeerd 100% Nederlands product. Door onze eigen productie in Dokkum kunnen wij jouw beachflag, indien nodig, snel leveren.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachflag Splash online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.